نوشته شده توسط : noor
درک درد در کودکاندرک کودکان از درد با رشد شناختی آنها مرتبط است.بهترین دندانپزشک رشت برای کامپوزیت قبل از ۲ سالگی، کودک به طور کلی قادر به تشخیص فشار و درد نیست. به همین دلیل، همه اشکال درمان دندان معمولاً برای این کودکان کوچک نیاز به بیهوشی عمومیدارند. در سنین ۲ تا ۱۰ سالگی، کودک ممکن است بتواند احساس درد را درک کرده و آن را از سایر احساسات مانند فشار یا لرزش متمایز کند. با این وجود، بسیاری از روشهای دندانپزشکی همچنان به بیهوشی عمومیدر این گروه سنی نیاز دارند. کودکان بالای ۱۰ سال به احتمال زیاد توانایی تفکر انتزاعی و پاسخ مناسب به توضیحات را دارند. بنابراین کودکان در این گروه سنی ممکن است بتوانند با درمان دندانی که تحت بی حسی موضعی انجام میشود، همکاری کنند. توانایی کودک برای کنار آمدن با درمان دندانپزشکی علاوه بر سن، تحت تأثیر عوامل دیگری مانند ترس، آموزشهای خانواده و تجربیات قبلی درد قرار دارد. انواع روشهای کاهش درد در کودکانمناسب ترین روش برای کاهش درد در کودکان با توجه به سن، وضعیت پزشکی کودک و همچنین پیچیدگی روش پیشنهادی جراحی دندان تعیین میشود. سه نوع بی حسی دندان داریم:
چرا از بیهوشی عمومیدر دندانپزشکی کودکان استفاده میشود؟اغلب اوقات، استفاده از بیهوشی عمومیدر دندانپزشکی اطفال از تجربیات آسیب زا برای کودکان خردسال جلوگیری میکند. زیرا کودکان میتوانند به جای بیدار ماندن در طول انجام روشهای طولانی دندانپزشکی، آرام بخوابند. کودکان پس از بیداری هیچ چیز از پروسه را به خاطر نمیآورند. به همین دلیل بیهوشی به آنها آرامش داده و با جلوگیری از تکانهای احتمالی و آسیب رساندن به سایر قسمتهای دهان و صورت کودک، درمانی ایمن تر خواهند داشت. عوارض بیهوشی کودکان برای ترمیم دندان چیست؟شامل سردرد پس از عمل، حالت تهوع و استفراغ به ویژه اگر خون بلعیده شده باشد از عوارض جزئی بیهوشی عمومیبرای دندانپزشکی کودکان است. گاهی ممکن است به بافتهای نرم یا دندانهای مجاور محل عمل آسیب وارد شود. سرفه و گلودرد پس از کارهای دندانپزشکی به دلیل لوله گذاری یا تحریک گلو رخ خواهد داد. یکی دیگر از عوارض عمده شامل تنگی نفس در اثر استنشاق مواد خارجی است. اما اگر به بهترین دکتر دندانپزشک اطفال و کلینیکهای معتبر مراجعه کنید معمولا عارضه ای به سراغ فرزند شما نخواهد آمد. آیا نگرانی برای به هوش آمدن پس از کارهای دندانپزشکی وجود دارد؟برخی از والدین نگران مشکلات بعد از بیهوشی کودکان در کارهای دندانپزشکی هستند. اما جای هیچ نگرانی نیست اگر کلینیکها و مطبهای دارای مجوز را انتخاب کنید اتفاقی برای کودکان شما رخ نخواهد داد. موارد انگشت شماری از فوت بعد از بیهوشی در دنیا گزارش شده است که دلایل آن با بیماریهای سیستماتیک بدن کودک مرتبط بوده و به داروهای بیهوشی ارتباطی نداشته اند. مراقبتهای کودکان پس از بیهوشیپیروی از این دستورالعملها به تسهیل بهبودی کودک شما پس از درمان دندانپزشکی تحت آرامبخشی IV و بیهوشی عمومیکمک میکند.
رعایت رژیم غذایی قبل از بیهوشیقبل از اینکه فرزندتان برای ویزیت به مطب بیاورید، دستورالعملهایی در مورد اقداماتی که باید در خانه انجام دهید به شما ارائه میشود. یکی از این دستورالعملها رعایت رژیم غذایی است. کودک شما باید چند ساعت قبل از حضور در دندانپزشکی از خوردن یا نوشیدن خودداری کند. با در نظر گرفتن حداکثر ایمنی برای کودک، بیهوشی عمومیداخل مطب دندانپزشکی اطفال یا کلینیکهای معتبر انجام میشود. متخصص بیهوشی برای ارائه داروهای لازم و نظارت بر علائم حیاتی کودک در طول انجام کارهای دندانپزشکی حضور دارد. برای چه کودکانی از بیهوشی استفاده میکنند؟هر کودکی به بیهوشی نیاز ندارد. ۳ دلیل وجود دارد که ممکن است منجر به توصیه دندانپزشک اطفال بر بیهوشی عمومیبرای روشهای دندانپزشکی کودک شود: ۱- کودکانی که دارای اضطراب شدید دندانپزشکی هستندهنگامیکه کودک از کارهای دندانپزشکی عصبی شده یا ترسیده باشد، آرام کردن او ممکن است سخت باشد. برای کودکان طبیعی است که اضطراب دندانپزشکی را تجربه کنند، زیرا محیط مطب برای آنها جدید است. در حالی که روی برخی از کودکان آرامبخشی خفیف خوراکی یا گاز خنده خوب عمل میکند، برخی دیگر آنقدر اضطراب دارند که فقط بیهوشی عمومیکافی است. اگر کودک شما در نشستن روی صندلی دندانپزشکی مشکل دارد، دندانپزشک اطفال میتواند با شما در مورد دندانپزشکی تحت بیهوشی صحبت کند. هنگامیکه بیهوشی انجام میشود، کودک شما خواب است، هیچ دردی احساس نمیکند و کار دندانپزشکی را به یاد نمیآورد. ۲- کودکانی که نمیتوانند در طول درمان بی حرکت بمانندوقتی دندانپزشک اطفال روی دندانهای کودک کار میکند، هر کودکی نمیتواند بی حرکت بماند. برخی از کودکان پریشان و مضطرب شده و درکی از محیط اطراف خود ندارند. کودکان با نیازهای ویژه یا آنهایی که مبتلا به اختلال بیش فعالی هستند، به سختی میتوانند یک جا بنشینند. ۳- کودکانی که نیاز به کارهای طولانی دندانپزشکی دارندبسته به میزان کار دندانپزشکی که کودک شما نیاز دارد، اغلب بهتر است همه موارد دندانپزشکی را در یک جلسه انجام دهید تا اینکه چندین بار به مطب مراجعه کنید. محدود کردن تعداد ویزیتها میتواند شرایط را کم استرس تر کرده و غلبه بر آن را آسان تر کند. برخی از روشهای دندانپزشکی اطفال، ممکن است چند ساعت طول بکشد. با بیهوشی و آرامش کودک، دندانپزشکان میتوانند سریعتر کار را انجام داده و تا حد امکان کارآمدتر کار کنند. :: بازدید از این مطلب : 174 نوشته شده توسط : noor
مایعات به طور طبیعی دارای گاز هایی هستند که در داخل آن ها به دام افتاده اند، کوره ازمایشگاهی اما این گاز های به دام افتاده می توانند برای بسیاری از کاربرد ها نامطلوب باشند. برای مثال، هوای محلول می تواند بر کاربرد های کروماتوگرافی تأثیر منفی بگذارد. گاز های به دام افتاده همچنین می توانند بر شدت کاویتاسیون التراسونیک تأثیر بگذارند و کارایی و اثربخشی انواع فرآیند ها را کاهش دهند.
خوشبختانه، راه حل های گاز زدایی نسبتاً ساده است، به خصوص اگر حمام شما مجهز به ویژگی گاز زدایی باشد. در این مقاله، بیشتر به این موضوع که چرا ممکن است نیاز به گاز زدایی از محلول ها داشته باشیم و چگونه این کار را با استفاده از حمام التراسونیک انجام دهیم، می پردازیم. چرا باید گاز زدایی انجام شود؟دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است بخواهید گاز های محلول را از محلول ها حذف کنید. یکی از موارد رایج حذف هوای به دام افتاده از فاز متحرک مورد استفاده در کاربرد های کروماتوگرافی مایع است. گاز های حل شده در مایع می توانند بر جریان نمونه ها از طریق ستون تاثیر بگذارند و یکپارچگی نتایج را به خطر بیندازند. مورد دیگر استفاده، حذف هوا از نمونه های حساس به اکسیژن است. اکسیژن اضافی می تواند باعث واکنش های شیمیایی ناخواسته مانند اکسیداسیون شود یا بر واکنش های مورد نظر تأثیر بگذارد. همچنین می تواند رشد میکروبی را در نمونه های خاص تشویق کند. یکی دیگر از مواردی که در آن ممکن است نیاز به گاز زدایی مایعات داشته باشید، آزمایش ویسکوزیته و چگالی مایعات چسبناک مانند ژل یا شامپو است. گاز زداییحمام التراسونیک پاک کننده بسیار موثری است. با این حال، عواملی وجود دارد که می تواند بر اثر بخشی آن تأثیر بگذارد، مانند وجود حباب های گاز و گاز های موجود در محلول تمیز کنندهالتراسونیک، و بنابراین برای تمیز کردن موثر، محلول تمیز کننده باید گاز زدایی شود.
گاز زدایی به معنای حذف حباب های گاز و گازهای حل شده در مایع است. گاز های محلول قدرت انفجار حباب های کاویتاسیون را ضعیف می کنند. از سوی دیگر، حباب های گاز باعث می شوند امواج التراسونیک شدت کمتری داشته باشند. حباب های گاز این کار را با جذب مقداری از انرژی آلتراسونیک داخل حمام التراسونیک انجام می دهند. بدون گاز های محلول و حباب های گاز، خلاء در داخل حباب های کاویتاسیون باقی می ماند. هنگامی که امواج آلتراسونیک شدید با این حباب ها که با خلاء پر شده اند تماس می گیرند، انفجار های قدرتمندی رخ می دهد. این انفجار های قدرتمند تمام آلاینده های متصل به اقلام داخل حمام التراسونیک را از بین می برند. چه زمانی باید مخزن را گاز زدایی کنم؟پس از اینکه مخزن را با محلول تمیز کننده تازه پر کردید و قبل از اینکه قطعات خود را داخل آن قرار دهید. نحوه گاز زدایی محلول تمیزکننده حمام التراسونیکبسیاری از حمام های التراسونیک حالت گاز زدایی را ارائه می دهند. این برای گاز زدایی محلول تمیز کننده التراسونیک بسیار راحت است زیرا به سادگی محلول را در حمام ریخته و دستگاه را قبل از قرار دادن اشیاء در حالت گاز زدایی قرار می دهید. حتی اگر حمام التراسونیک حالت گاز زدایی نداشته باشد، می توانید به سادگی آن را در یک چرخه معمولی اجرا کنید تا از شر گاز به دام افتاده خلاص شوید. فقط ممکن است کمی بیشتر طول بکشد. یک چرخه گاز زدایی می تواند کمتر از 10 دقیقه طول بکشد، اما این مدت زمان بستگی به نوع مایع (به عنوان مثال، مایعات چسبناک مدت بیشتری طول می کشند تا گاز زدایی کنند)، مقدار گاز حل شده در آن، حجم مایع، و غیره دارد. توجه داشته باشید که گرما می تواند فرآیند گاز زدایی را سرعت بخشد زیرا حلالیت گاز ها با دما نسبت معکوس دارد. این بدان معنی است که گرم شدن محلول می تواند باعث شود حباب های گاز محبوس شده با سرعت بیشتری به سطح بروند. اگر مایعات چسبناک را گاز زدایی می کنید، گرما می تواند با کاهش ویسکوزیته مایع و همچنین کاهش حلالیت گاز کمک کند.
در گاز زدایی محلول حمام التراسونیک، مراحلی وجود دارد که باید انجام شود. مراحل گاززدایی
:: بازدید از این مطلب : 131 نوشته شده توسط : noor
تفاوت کیست دندان با عفونت دندان در چیست؟قبل از آنکه به درمان کیست بپردازیم بهتر است تفاوت آن را با عفونت دندان بدانید.ایمپلنت اقساطی در رشت کیست دندان و عفونت دندان دو مسأله مختلف در حوزه دندانپزشکی هستند. در ادامه تفاوتهای اصلی بین آنها را بررسی میکنیم:
کیست دندان یک پاکت یا ساختار کوچک است که در داخل یا اطراف دندان شکل میگیرد. این پاکت ممکن است مواد مایع یا مواد جامد (مانند بافتهای دندانی یا استخوانی) را در خود جای دهد. این کیستها به عنوان پاسخ به عوامل مختلفی مانند عفونت، تراکم دندانی، ضربه یا عوامل ژنتیکی شکل میگیرند. اغلب کیستهای دندان بدون علائم قابل تشخیص نیستند تا زمانی که بزرگ شده و به دندان یا بافتهای اطراف فشار وارد کنند. درمان کیست دندان ممکن است شامل جراحی برای تخلیه کیست، خارج کردن آن و ترمیم دندان تخریب شده باشد. همچنین از آنتی بویتیکها برای درمان استفاده میکنند.
عفونت دندان نتیجه وجود باکتریها در دندان یا بافتهای اطراف دندان است. عفونت دندان ممکن است در اثر ترمیم دندان، پوسیدگی دندان، تراکم دندانی یا ضربه به دندان ایجاد شود. عفونت دندان با علائمیمانند درد دندان، تورم، تحریک، درد لثه، تب و خونریزی لثه همراه است. درمان عفونت دندان شامل معالجه عامل عفونت (باکتریها) با استفاده از آنتیبیوتیکها و اجرای درمانهایی مانند ترمیم دندان، عصب کشی یا حتی کشیدن دندان میشود. در کل، کیست دندان بیشتر یک پاکت مایع یا جامد است که میتواند باعث فشار و تورم شود، در حالی که عفونت دندان ناشی از وجود باکتریها و علائم حاد تری مانند درد و تورم است. روشهای درمانی کیست دنداندرمان کیست دندان معمولاً به دو روش انجام میشود: جراحی و دارو درمانی. نوع درمانی که برای شما مناسب است، به ویژگیها و موقعیت کیست دندان و وضعیت عمومیدندانها و لثههایتان بستگی دارد. در ادامه به دو روش اصلی درمان کیست دندان میپردازیم.
توجه: بعد از جراحی یا درمان دارویی، نیاز به پیگیریهای مکرر و چکاپ توسط دندانپزشک وجود دارد تا مطمئن شوید که کیست دندان به درستی درمان شده و علائم برطرف شدهاند. همچنین، اهمیت به موقع مراجعه به دندانپزشک و انجام بررسیهای دورهای در پیشگیری از بازگشت کیست دندان بسیار مهم است. آنتی بیوتیک مناسب برای درمان کیست دنداندرمان کیست دندان با استفاده از آنتیبیوتیکها عمدتاً برای کاهش عفونت و التهاب به کار میرود. انتخاب آنتیبیوتیک مناسب برای درمان کیست دندان نیاز به تشخیص دقیق توسط دندانپزشک دارد. زیرا نوع و شدت عفونت و نیاز به داروها بستگی به وضعیت فرد دارد. همچنین، باید توجه داشته باشید که درمان کیست دندان اغلب با جراحی ترکیب میشوند و آنتیبیوتیک به تنهایی به عنوان درمان اصلی معمولاً کافی نیست. آنتیبیوتیکهایی که ممکن است برای درمان کیست دندان تجویز شوند، عبارتند از:
توصیه مهم این است که هرگز آنتیبیوتیکها را بدون دستور و نظر دندانپزشک مصرف نکنید. علاوه بر این، اگر دندانپزشک به شما آنتیبیوتیک تجویز کرده، دقیقاً به دستورات او پایبند باشید و تمام داروها را در مدت زمانی که توسط دندانپزشک مشخص شده مصرف کنید. اگر علائم افزایش یافت و بهبودی حاصل نشد باید به دندانپزشک خود اطلاع دهید تا تصمیمات بیشتری اتخاذ شود. علائم ابتلا به کیست دندانعلائم ابتلا به کیست دندان ممکن است در موارد مختلف متفاوت باشند و بسته به نوع کیست و مکان شکل گیری آن متغیر باشند. با این حال، برخی از علائم رایج که ممکن است در ابتلا به کیست دندان با آن مواجه شوید را در ادامه بررسی میکنیم.
علل به وجود آمدن کیست دندانعفونت دندانی: یکی از علائم شایع کیست دندان، ایجاد کیست به عنوان پاسخی به عفونت دندان است. عفونت در دندان میتواند از عواملی مانند پوسیدگی دندان، تراکم دندانی یا حتی ضربه به دندان ناشی شود. ترمیم دندان: کیستهای دندانی ممکن است در نتیجه فرآیند ترمیم دندان شکل بگیرند. این موضوع معمولاً در دندانهای آسیاب رخ میدهد. ترک دندان: ترک در دندان میتواند منجر به ورود باکتریها به داخل دندان شود و عفونت و کیست را ایجاد کند. کارهای دندانپزشکی ناموفق: اگر کارهای دندانی به درستی انجام نشود و باقیمانده باکتریها موجب عفونت شوند، کیست دندانی تشکیل میشود. عوامل ژنتیکی: کیستهایی دندانی گاهی تحت تاثیر وراثت و ژنتیک رشد میکنند. سایر عوامل ایجاد کیست: علل دیگری مانند مصرف مواد غذایی نامناسب، نفخهای غذایی و مشکلات سیستمیک (مثل بیماریهای دیابتی) ممکن است باعث ایجاد کیست دندان شوند. کیست دندان چه مشکلاتی به وجود میآورد؟کیست دندان میتواند به مشکلات مختلفی منجر شود و اثرات مختلفی بر روی دهان و سایر بخشهای بدن داشته باشد. درد و تورم: کیست دندان معمولاً باعث درد و تورم در دندان و لثه میشود. ترک دندان: اگر کیست در نزدیکی ریشه دندان شکل گیرد، ممکن است باعث ترک دندان شود که به از دست رفتن دندان منجر میشود. عفونت دندانی: کیست دندان میتواند عفونت دندانی را تشدید کند. این عفونت ممکن است به سایر قسمتهای دهان و حتی به بخشهای دیگر از بدن منتقل شود. به دندانها اطراف فشار وارد میکند. باعث ایجاد بوی بد دهان میشود. آسیب به استخوان: کیستهای دندانی میتوانند به استخوانهای فک و صورت آسیب برسانند و منجر به تغییراتی در شکل چهره و فک شوند. انواع کیست دندانی کدامند؟کیستهای دندانی میتوانند در انواع مختلفی با توجه به مشخصات و مکان شکل گیری، اندازه و علائمیکه ایجاد میکنند، دستهبندی شوند. در ادامه به برخی از انواع کیستهای دندانی اشاره میکنیم. کیست ریشه (Radicular Cyst):این نوع کیست معمولاً به عنوان پاسخ به عفونت یا ترک دندان شکل میگیرد. کیست ریشه ممکن است بدون علائم باشد تا زمانی که به اندازه ای بزرگ شود که به دندان و بافتهای اطراف فشار وارد کند. برای درمان کیست در این ناحیه از جراحی برای تخلیه کیست و ترمیم دندان تخریب شده استفاده میکنند. کیست فولیکولاراین کیست معمولاً در اطراف دندانهای شیری یا دندانهای دائمیدر هنگام رشد دندان شکل میگیرد. درمان کیست فولیکولار نیاز به جراحی برای تخلیه کیست و درمان دندانهای آسیب دیده دارد. کیست کریکودنتاین کیستها معمولاً در جایی که دندانها باید رشد کنند، ایجاد میشوند و به صورت جداگانه یا در ارتباط با دندانها ظاهر میشوند. بسته به مکان و اندازه، ممکن است علائم متفاوتی از جمله تورم، درد، فشار به دندانها و بافتهای اطراف وارد کنند. درمان کیست کریکودنت معمولاً شامل جراحی برای برداشتن کیست باشد. کیست نابالغ (Primordial Cyst):این نوع کیستها معمولاً در جای دندانهای شیری شکل میگیرند. در برخی موارد بدون علامت هستند تا بزرگ شده و به دندان و لثه فشار وارد کنند. درمان کیست نابالغ شامل جراحی برای تخلیه کیست و ترمیم دندان است. توجه داشته باشید که تشخیص و درمان کیستهای دندانی نیاز به مشاوره و ارزیابی توسط دندانپزشک متخصص دارد. در صورتی که به هر نوع درد، تورم یا علامتی در دندانها دچار شدید، بهتر است به دندانپزشک مراجعه کنید تا تشخیص دقیق و درمان مناسب را دریافت کنید. :: بازدید از این مطلب : 138 نوشته شده توسط : noor
اتوکلاواتوکلاو وسیله ای است برای استریل کردن ابزارهای مختلف آرایشی، جراحی، دندانپزشکی و غیره است.کوره ازمایشگاهی اتوکلاو به شکل یک مخزن گرم شده و مهر و موم شده است که فرآیندهای فیزیکی در آن انجام می شود. به لطف ساختار مناسب، فشار بالا و دمای بالا در داخل محفظه حفظ می شود که باعث افزایش اثربخشی فرایند استریل سازی می شود. علاوه بر این، تراکم بخار آب منجر به آزاد شدن انرژی می شود که میکروارگانیسم های خطرناک را کاملاً از بین می برد.
اتوکلاو فرآیند استریلیزاسیون با فشار بالا و بخار را امکان پذیر می کند که میکروارگانیسم ها از جمله ویروس ها و باکتری های خطرناک و همه هاگ های دائمی آن ها را از بین می برد. استفاده از اتوکلاوهای فشار بخار یکی از شناخته شده ترین و موثرترین روش های استریلیزاسیون است. برای اینکه استریلیزاسیون موثر باشد، مواد باید به درستی آماده شوند، خود فرآیند باید به درستی انجام شود و ابزارها پس از استریل شدن به درستی ذخیره شوند. وسایل مورد استفاده باید ابتدا از قبل ضدعفونی شوند، زیر آب شسته شوند، خشک شوند و سپس برای استریل شدن بسته بندی شوند. استریل کردن صحیح نباید به خواص اقلام استریل شده آسیب برساند یا تغییر دهد. اتوکلاوها دستگاه هایی هستند که برای کاربردهای استریلسازی آزمایشگاهی توسعه یافتهاند و فرآیندها را ایمنتر، آسانتر، دقیقتر، تکرارپذیر و قابل تایید میکنند. اتوکلاوها را می توان در تمام کاربردهای آزمایشگاهی، حتی در فرآیندهای استریلیزاسیون سخت استفاده کرد: استریل کردن مایعات (مانند مواد مغذی و محیط های کشت)، جامدات (مانند ابزار، پیپت، ظروف شیشه ای)، زباله (استریلیزاسیون مخرب زباله های مایع در بطری ها، یا زباله جامد در کیسه های تخریب) و خطرات بیولوژیکی در آزمایشگاه های ایمنی. کلاس های اتوکلاو چگونه تقسیم می شوند؟چندین کلاس اتوکلاو وجود دارد. طبقه بندی بر اساس نوع استفاده مورد نظر است، یعنی بر اساس ابزار و محصولاتی که می توانند در آن ها استریل شوند.
اجزای حیاتی یک اتوکلاواتوکلاو معمولی آزمایشگاهی از اجزای زیر تشکیل شده است: 1. بدنهبدنه بخش اصلی هر اتوکلاو است و از یک محفظه داخلی و یک پوشش بیرونی تشکیل شده است. اتوکلاوهای آزمایشگاهی و بیمارستانی با محفظههای به اصطلاح “ژاکتدار” ساخته میشوند که در آن ژاکت با بخار پر میشود و زمان لازم برای تکمیل یک چرخه استریلسازی را کاهش میدهد. ظرفی که با پوشش کامل طراحی و تولید می شود، برتری دارد: پوشش کامل یکنواختی دمای داخل محفظه را بهبود می بخشد و به حداقل رساندن بخار مرطوب کمک می کند. 2. سیستم کنترلهمه اتوکلاوهای مدرن مجهز به رابط کنترلی هستند که بی شباهت به آنچه در مایکروویو یا آون میبینید نیست. گفته می شود، سیستم های کنترل اتوکلاو نسبت به لوازم خانگی کمی پیچیده تر هستند. یک چرخه استریلیزاسیون از فرمول نرم افزاری از پیش برنامه ریزی شده پیروی می کند که دریچه ها و سایر اجزا را در یک توالی خاص باز و بسته می کند. بنابراین، همه اتوکلاوها به نوعی از سیستم کنترل نیاز دارند، خواه به سادگی یک سیستم “دکمه فشاری” با یک ریزپردازنده یا پیچیده مانند یک کنترل کننده منطقی قابل برنامه ریزی با صفحه نمایش لمسی رنگی باشد. 3. تله ترموستاتیکهمه اتوکلاوها دارای نوعی تله ترموستاتیک یا تله بخار هستند، دستگاهی که برای خروج هوا و آب (معمولا) از محفظه طراحی شده است. اگرچه یک سیستم انتقال بخار / اتوکلاو بخار ممکن است از تلههای مختلفی استفاده کند، اما همه آنها عملکرد اصلی یکسانی را انجام میدهند: حذف میعانات و جلوگیری از عبور بخار خشک. اغلب، تلههای بخار دریچههای حساس به دما هستند که با گرم شدن بخشی از نقطه تنظیم خاصی بسته میشوند. تله های ترموستاتیک جزء مهمی از هر اتوکلاو با طراحی خوب است.
4. سوپاپ اطمینانهمه اتوکلاوها تحت فشار بالا (14 تا 45 پوند نیروی بر اینچ مربع) کار می کنند و بنابراین باید با ساختاری فوق العاده قوی ساخته شوند و دارای تعدادی ویژگی و دستگاه ایمنی باشند تا اطمینان حاصل شود که هیچ خطری برای کاربران ندارند. یکی از این وسایل ایمنی شیر ایمنی است که در صورت خرابی تمامی کنترل های الکترونیکی، آخرین وسیله ایمن برای مخزن تحت فشار است. ضروری است که شیر اطمینان بر اساس توصیههای سازنده استریلیزر و/یا سوپاپ، بازرسی، آزمایش و تأیید شود که در شرایط کار مناسب است. 5. مکانیسم خنک کننده پساببسیاری از اتوکلاوها مجهز به سیستمی برای خنک کردن پساب (هوا، بخار و میعانات) قبل از ورود به لوله های تخلیه هستند. بسیاری از شهرداری ها و ساختمان ها اجازه نمی دهند پساب بالاتر از 140 درجه فارنهایت وارد لوله ها شود. به منظور جلوگیری از آسیب به لوله های تخلیه تاسیسات، بخار قبل از ارسال به تخلیه باید خنک شود. ساده ترین روش برای خنک کردن این بخار، مخلوط کردن آن با آب سرد اضافی است، اما مقدار آب مورد نیاز می تواند باعث شود که اتوکلاو سهم عمده ای در مصرف آب ساختمان داشته باشد. برخی از اتوکلاوها مجهز به سیستم هایی هستند که برای کاهش یا حتی حذف مصرف آب طراحی شده اند. 6. سیستم خلاء (در صورت وجود)برای اطمینان از استریلیزاسیون مناسب، بسیار مهم است که تمام هوای داخل محفظه اتوکلاو تخلیه شود. امکان به دام انداخته شدن هوا در برخی از کالاهای معمولاً استریل شده – به ویژه مواد متخلخل – وجود دارد. اگر هوا در طول چرخه وجود داشته باشد، هر میکروارگانیسمی زنده می ماند و کالاها استریل نمی شوند. به همین دلیل، بسیاری از دستگاه های ضدعفونی کننده دارای یک سیستم خلاء هستند.
7. ژنراتور بخار (در صورت وجود)باید از یک مولد بخار الکتریکی استفاده کرد که به عنوان دیگ بخار نیز شناخته می شود. این دیگها معمولاً در زیر محفظه اتوکلاو قرار میگیرند و از عناصر گرمایش الکتریکی برای گرم کردن آب و تولید بخار استفاده میکنند. :: بازدید از این مطلب : 138 نوشته شده توسط : noor
انکوباتور های آزمایشگاهی اولین بار در نیمه دوم قرن بیستم معرفی شدند، زمانی که پزشکان متوجه شدند که می توان از آن ها برای شناسایی عوامل بیماری زا از مایعات بدن بیماران استفاده کرد. ساخت و نصب سکوبندی ازمایشگاهی در این کاربرد، یک نمونه به یک پتری دیش منتقل شده، روی قفسه ای در داخل انکوباتور قرار گرفت و تا دمای بدن (37 درجه سانتی گراد) گرم شد. سپس با مقدار مناسب CO2 یا N2 اتمسفر لازم برای رشد سلولی تامین کردند و میکروارگانیسم تشویق به تکثیر شدند و این آزمایش منجر به کمک برای شناسایی آسان تر و قطعی تر عامل بیماری زا شد. کاربرد انکوباتور ها در آزمایشگاه هاانکوباتور های آزمایشگاهی با تنظیم شرایطی مانند دما، رطوبت و CO2، محیطی کنترل شده و بدون آلودگی را برای کار ایمن و قابل اعتماد با کشت سلولی و بافتی فراهم می کنند. از انکوباتور های میکروبیولوژیکی برای رشد و نگهداری کشت های باکتریایی استفاده می شود. همچنین وجود انکوباتور در آزمایشگاه ها برای آزمایش های کنترل کیفی مواد غذایی، نوشیدنی ها و دارو ها ، کشت سلول و بافت و مطالعات بیوشیمیایی و هماتولوژیک ضرورت دارد. قابلیت های عمومی انکوباتور هاساده ترین انکوباتور ها قابلیت کنترل دمایی دارند و می توانند به دمای 60 تا 65 درجه سانتیگراد برسند، اما معمولاً در حدود 36 تا 37 درجه سانتیگراد استفاده می شوند. با این حال، اکثر انکوباتور های مدرن قادر به تولید دمای یخچال ، کنترل رطوبت و سطوح CO2 هستند. بسیاری از انکوباتور ها نیز ویژگی هایی مانند تکان دادن خودکار را ارائه می دهند که با تعداد دور در دقیقه اندازه گیری می شود. بسیاری از انکوباتور ها دارای یک تایمر قابل برنامه ریزی هستند و به کاربر این امکان را می دهد که در زمان مشخص دما ، سطوح مختلف رطوبت و گاز های اتمسفر انکوباتور تنظیم شود. با توجه به نیاز کاربران، انکوباتور ها در اندازه های رومیزی یا در سایز های بزرگ به عنوان مثال در اندازه یک کمد و با ویژگی های متفاوت تولید می شوند. ویژگی های اساسی که در انتخاب انکوباتور باید در نظر گرفته شود
چگونه انکوباتور آزمایشگاهی مناسب را انتخاب کنیماندازه و ظرفیت انکوباتور اولین و مهم ترین پارامتری است که باید مورد توجه قرار گیرد. تخمین تعداد نمونه هایی که در هر زمان در حال کشت هستند، یک ایده کلی از حجم داخلی مناسب را در اختیار کاربر قرار می دهد. به علاوه باید توجه داشت که چه دما، رطوبت و محدوده CO2 برای کار شما ضروری است و آیا منبع آب مورد نیاز است یا خیر. :: بازدید از این مطلب : 128 |
|
آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|