نوشته شده توسط : noor

چرا استفاده از لمینت یا کامپوزیت دندان توصیه‌ می‌شود؟

به‌طورکلی در روش‌های کامپوزیت و لمینت مواد خاصی توسط دندان‌پزشک بر روی دندان‌ها قرار‌ می‌گیرد تا ایرادات دندان را کاملا برطرف نماید و پوشش دهد. کامپوزیت در رشت این مواد لایه‌ای نازک هستند و با اتصال به قسمت جلویی دندان‌ها‌ می‌توانند مشکلاتی مانند بدرنگی، فاصله باز میان دندان ها، بهم ریختگی دندان و ترک‌ها و شکستگی‌ها را برطرف نمایند.

 این دو روش اگرچه هدف یکسانی دارند اما در جزئیات با یکدیگر متفاوت هستند. ازاین‌رو برای آنکه بتوانید تصمیم‌گیری کنید که لمینت برای دندان‌های شما بهتر است یا کامپوزیت نیاز است که تفاوت‌های آن‌ها را به خوبی بررسی کنید. 

لمینت و کامپوزیت چه تفاوتی با هم دارند؟

اصلی‌ترین فرق لمینت و کامپوزیت در مواد تشکیل دهنده و ساختار آن‌ها است. این تفاوت‌های ساختاری موجب‌ می‌شود هر یک از آن‌ها کاربرد، ویژگی‌ها و مراحل درمان متفاوتی داشته باشد. این دو نوع روکش زیباسازی دندان را‌ می‌توان از جنبه‌های زیر مورد ارزیابی قرار داد. 

  • نحوه نصب و اجرا
  • زیبایی دندان
  • طول عمر و دوام
  • کاربرد
  • هزینه
  • برگشت‌پذیری

تفاوت کامپوزیت و لمینت از لحاظ مراحل نصب و ترمیم

می‌توان گفت مهم‌ترین فرق لمینت و کامپوزیت در نصب مربوط به مرحله قالب‌گیری‌ است. در واقع در روش کامپوزیت دندان، به قالب‌گیری نیازی نیست و نصب و جای‌گذاری کامپوزیت به صورت مستقیم به روی دندان‌های بیمار انجام‌ می‌شود. به همین دلیل نصب کامپوزیت معمولا به یک جلسه درمانی نیاز دارد. 

این در حالی است که پروسه لمینت‌گذاری حدود دو هفته الی ۱ ماه زمان نیاز دارد. به این صورت که دندان‌پزشک با معاینه دندان‌های بیمار قالب‌گیری را انجام‌ می‌دهد و برای ساخت لمینت‌ها آن را به لابراتوار‌ می‌فرستد. پس از آماده شدن لمینت‌ها در یک جلسه درمانی جداگانه دندان‌پزشک حدود نیم میلی‌متر از مینای دندان فرد را می‌تراشد تا بتواند نصب مواد روی دندان‌ها را به خوبی انجام دهد. 

لازم است که اشاره کنیم پس از نصب لمینت امکان جابه‌جایی و یا ترمیم آن وجود ندارد. ازاین‌رو اگر لمینت دچار شکستگی یا لب پریدگی شود باید حتما آن را تعویض نمود. این در حالی است که کامپوزت‌ها قابل ترمیم هستند. بنابراین همانطور که اشاره شد کامپوزیت و لمینت در نحوه ساخت و نصب کاملا با یکدیگر متفاوت هستند. 

تفاوت لمینت و کامپوزیت از لحاظ ظاهری و زیبایی

یک فرق لمینت و کامپوزیت‌ می‌تواند مربوط به ظاهر و زیبایی آن‌ها باشد. در واقع ظاهر کامپوزیت و لمینت سرامیکی یکسان نیست و لمینت از درخشندگی و زیبایی بیشتری برخوردار است. اما کامپوزیت نیز به ولیل ویژگی‌های خاصی که دارد بسیار محبوب است. ازاین‌رو انتخاب میان لمینت و کامپوزیت باید به سلیقه مراجعه کننده و با مشورت دندان‌پزشک صورت گیرد.

تفاوت لمینت و کامپوزیت از لحاظ شفافیت

اکثر دندان‌پزشکان معتقد هستند که در میان انواع روکش‌های زیبایی دندان، لمینت‌ها دارای زیباترین و طبیعی‌ترین ساختار ممکن هستند و شفاف بودن رنگ آن‌ها موجب شده که شباهت بسیاری به مینای دندان طبیعی داشته باشند.

فرق کامپوزیت و لمینت از لحاظ ظرافت

لمینت‌ها دارای ظرافت و زیبایی ظاهری بیشتری نسبت به کامپوزیت‌ها هستند.

تفاوت لمینت و کامپوزیت در جذب رنگ

لمینت‌ها به دلیل خاصیت لعابی و استحکام بالایی که دارند در مقابل جذب رنگ و خرد شدن بسیار مقاوم هستند. کامپوزیت‌ها نیز رنگ‌پذیر هستند، ازاین‌رو پس از نصب کامپوزیت و یا لمینت لازم است که بیشتر به رژیم غذایی خود توجه داشته باشید و از مصرف مواد غذایی که رنگی هستند و لکه ایجاد‌ می‌کنند بپرهیزید.

تفاوت لمینت و کامپوزیت دندان از لحاظ پوشش پوسیدگی

گاهی اوقات تیرگی‌ها و لکه‌هایی که بر روی سطح دندان‌ها ایجاد‌ می‌شود خیلی عمیق هستند. در چنین مواقعی با استفاده از کامپوزیت نمی‌توان این ایرادات را پوشش داد و باید لمینت را برای رفع این مشکل انتخاب کرد.

از لمینت همچنین برای تغییر اندازه دندان‌ها نیز استفاده‌ می‌شود. برخی از افراد به دلیل مشکلاتی مانند ساییدگی دندان‌های کوتاه و بلندی دارند که موجب شده زیبایی و صحبت کردن آن‌ها تحت تاثیر قرار بگیرد. در چنین مواردی دندان‌های فرد در حین خندیدن به شکل نامرتبی نمایان‌ می‌شوند، اما با نصب لمینت‌ می‌توان این مشکلات را برطرف نمود. 

به منظور اصلاح مشکلات ظاهری دندان مانند اصلاح لبه‌های دندان، اصلاح ناصافی و ناهمواری‌های سطح دندان نیز استفاده از لمینت توصیه‌ می‌شود. زیرا با استفاده از این روش‌ می‌توان لبه‌های دندان ناصاف و کج و دندانه‌دار را کاملا پوشاند. به‌طورکلی‌ می‌توان گفت مهم‌ترین فرق لمینت و کامپوزیت از لحاظ ظاهری در رنگ طبیعی و زیبا لمینت‌های سرامیکی است. بنابراین اگر‌ می‌خواهید دندان‌هایی با زیبایی طبیعی داشته باشید ما به شما نصب لمینت را پیشنهاد‌ می‌کنیم.

تفاوت کامپوزیت و لمینت از لحاظ دوام و طول عمر

کامپوزیت‌های دندان هر چند دارای مزایای بسیاری هستند اما از نظر دوام و طول عمر نمی‌توانند با لمینت‌های سرامیکی رقابت کنند. بخش اصلی کامپوزیت را ماده‌ای به نام رزین تشکیل داده است که کیفیتی عالی دارد، اما با این وجود لمینت‌ها از استحکام بیشتری نسبت به کامپوزیت برخوردار هستند. ازاین‌رو لمینت‌ها به طور میانگین‌ می‌توانند عمری حدود ۱۰ الی ۱۵ سال داشته باشند. همچنین درصورتی‌که فرد بهداشت دهان و دندان و مراقبت‌ها را به خوبی رعایت کند این مدت‌ می‌تواند افزایش یابد. اما در مقابل کامپوزیت‌ها حدود ۵ الی ۷ سال دوام و ماندگاری دارند. بنابراین‌ می‌توان گفت لمینت‌ها خیلی با دوام‌تر از کامپوزیت هستند. 

تفاوت لمینت و کامپوزیت از لحاظ کاربرد

از دیگر تفاوت‌های لمینت و کامپوزیت‌ می‌توان به کاربرد آن‌ها اشاره نمود. در واقع در ابتدا باید مشخص شود که مراجعه کننده با چه هدفی‌ می‌خواهد برای اقدامات ترمیمی و زیبایی دندان‌های خود اقدام نماید. در کاربرد و انتخاب این روش عوامل مختلفی مانند شرایط بیمار، سن بیمار و شرایط فک بیمار نقش دارند. 

نقش سن بیمار در انتخاب روش لمینت یا کامپوزیت

کودکان و نوجوانان به دلیل تحرک و جنب‌وجوش بیشتری که دارند احتمال اینکه دچار حوادث مختلفی شوند خیلی بیشتر است و خطر شکستگی و آسیب‌دیدگی دندان بیشتر آن‌ها را تهدید‌ می‌کند. از طرفی امروزه نوجوانان به دلیل پیروی از مد خیلی بیشتر طرف‌دار خدمات زیبایی دندان هستند، ازاین‌رو بیشتر کامپوزیت دندان را انتخاب‌ می‌کنند. 

برای افراد زیر ۱۸ سال انتخاب لمینت دندان توصیه نمی‌شود. زیرا همانطور که اشاره شد برای نصب لمینت‌های سرامیکی نیاز است که مینای دندان مقداری تراشیده شود و از سویی دیگر رشد فک و دندان‌ها نیز هنوز کامل نشده و با نصب لمینت در روند رشد آن‌ها اختلال ایجاد‌ می‌شود. علاوه بر این رشد فک و دندان حتی‌ می‌تواند موجب جدا شدن لمینت از دندان‌ها شود. دختران از سن ۱۷ سالگی و پسران از سن ۲۰ سالگی‌ می‌توانند برای نصب لمینت دندان‌های خود اقدام کنند. 

فرق لمینت و کامپوزیت از لحاظ قیمت

 کامپوزیت و لمینت دندان اختلاف قیمتی زیادی دارند، عوامل مختلفی موجب این تفاوت قیمت شده است که در ادامه به آن‌ها اشاره‌ می‌کنیم.  

  • روش نصب و جایگذاری مواد روی دندان

اصلی‌ترین تفاوت در جای‌گذاری این روکش‌ها مربوط به تراش مینای دندان برای نصب لمینت سرامیکی است. در روش کامپوزیت‌گذاری هیچ نوع تراشی به روی مینای دندان ایجاد نمی‌شود و مواد با استفاده از تکنیک لایه گذاری روی دندان گذاشته‌ می‌شوند. در نهایت برای افزایش استحکام مواد بر روی دندان دندان‌پزشک از لیزر استفاده‌ می‌کند. مهارت دندان‌پزشک در نصب کامپوزیت خیلی مهم است و باید بتواند سطحی صاف و صیقلی بر روی دندان ایجاد کند. اما لمینت‌های سرامیکی واحدهایی از پیش ساخته شده در لابراتوار هستند که با تراش دندان، دندان‌پزشک آن‌ها را روی دندان نصب‌ می‌کند. به همین دلیل لمینت‌های سرامیکی دارای قیمت بالاتری هستند. 

  • جنس ونیر دندان

لمینت‌ها با توجه به جنس و نوع ساخت به دو نوع لمینت سرامیکی و ونیر کامپوزیت تقسیم‌بندی‌ می‌شوند.

  • لمینت سرامیکی

این ونیرها از ماده‌ای به نام پرسلین تولید شده و از دندان در مقابل ساییدگی، زردی و ضربه محافظت‌ می‌کنند. لمینت‌های سرامیکی استحکام و مقاومت دندان را افزایش‌ می‌دهند و هیچ‌گونه رژیم غذایی خاصی پس از نصب آن‌ها وجود ندارد. به‌طوری‌که فرد‌ می‌تواند همانند همیشه هر آنچه که می پسندد استفاده کند. زیرا لمینت‌ها تا ۱۰ سال در مقابل لکه و زرد شدن مقاوم هستند. 

  • کامپوزیت

ونیر کامپوزیت‌ها از رزین ساخته شده‌اند، این مواد نسبت به سرامیک از مقاومت و استحکام کمتری برخوردار هستند و قیمت پایین‌تری نیز دارند. 

بنابراین‌ می‌توان گفت علت اصلی تفاوت قیمت لمینت سرامیکی و کامپوزیت جنس و نوع مواد سازنده آن‌ها است. به‌طوری‌که افرادی که کامپوزیت انجام‌ می‌دهند دیگر نمی‌توانند همانند گذشته انواع نوشیدنی‌ها و مواد غذایی رنگی و گرم و سرد را استفاده کنند و باید خیلی مراقبت باشند که دندان‌های آن‌ها دچار تغییر رنگ و یا لب‌پر شدن نشود. 

 معایب لمینت سرامیکی نسبت به لمینت کامپوزیتی

لمینت‌های سرامیکی در کنار تمامی مزایایی که نسبت به لمینت کامپوزیتی دارند دارای معایبی هستند که نباید از آن‌ها غافل شد. از جمله این معایب‌ می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

https://drshamsdentist.com/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%BE%D9%84%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

  • لمینت‌های سرامیکی برای هر فردی باید به صورت منحصر به فرد در لابراتوار ساخته شوند. به همین دلیل همیشه در دسترس نیستند و پروسه نصب آن‌ها حداقل به دو جلسه نیاز دارد. در یک جلسه معاینه بیمار و قالب‌گیری از دندان‌ها انجام‌ می‌شود و پس از ساخت لمینت در جلسه بعدی تراشیدن مینای دندان و نصب لمینت‌ها صورت‌ می‌گیرد و پروسه‌ای زمان‌بر دارد. 
  • لمینت‌های سرامیکی برای نصب به تراش مینای دندان نیاز دارند. این در حالی است که برای کامپوزیت‌گذاری اصلا نیازی به تراش دندان نیست و تنها در برخی موارد ممکن است به تراش بسیار اندک دندان نیاز باشد. اما در لمینت سرامیکی باید بخش قابل توجهی از دندان تراشیده شود تا نصب لمینت به خوبی روی دندان انجام شود و روشی برگشت‌ناپذیر محسوب‌ می‌شود.
  • لمینت سرامیکی هزینه بالاتری نسبت به کامپوزیت دارد. قیمت هر یک از پروسه‌های زیبایی دندان بر اساس واحد در نظر گرفته‌ می‌شود. معمولا لمینت و یا کامپوزیت برای ۸ واحد فک بالا یا همان هشت دندان در فک بالا انجام‌ می‌شود و برخی از مراجعه‌کنندگان اقدامات زیبایی را برای هر دو فک انجام‌ می‌دهند. قیمت هر واحد لمینت سرامیکی تقریبا چندین برابر کامپوزیت است و کامپوزیت‌ها خیلی مقرون‌به‌صرفه‌تر هستند. 


:: بازدید از این مطلب : 240
|
امتیاز مطلب : 43
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

مراحل بلیچینگ دندان با لیزر

همه درمان‌های حرفه‌ای سفیدکننده اساسا یکسان عمل می‌کنند، زیرا همه آنها بر روی برخی از عوامل سفید کننده با مقاومت بالا (معمولا پراکسید کاربامید و پراکسید هیدروژن) متکی هستند.متخصص لمینت دندان رشت  مراحل بلیچینگ دندان با لیزر در مطب دندانپزشکی انجام می‌شود و شامل چند مرحله ساده است:

·        ابتدا دندانپزشک شما یک محافظ پلاستیکی یا لاستیکی در دهان شما قرار می‌دهد تا دهان شما باز بماند.

·        سپس یک لایه محافظ روی لثه‌های شما قرار داده می‌شود تا آن‌ها را در برابر ژل سفید‌کننده محافظت کند و از تحریک و سوزش لثه جلوگیری کند.

·        پس از قرار گرفتن لایه محافظ بر روی لثه، دندانپزشک ژل سفید‌کننده را با دقت روی دندان‌های شما می‌گذارد.

·        در مرحله بعد از یک لیزر قلم مانند برای فعال کردن ژل استفاده استفاده می‌شود.

·        با تابش لیزر، ژل کف می‌کند، به این معنی که برای از بین بردن لکه‌ها از روی دندان شما فعال می‌شود.

·        ژل برای چند دقیقه روی دندان شما باقی می‌ماند. سپس دندانپزشک شما آن را با یک مکنده کوچک خارج می‌کند. دندانپزشک این مراحل را تا سه یا چهار بار تکرار می‌کند تا دندان‌های شما به رنگ دلخواه برسند.

·        در مرحله آخر دهان شستشو داده می‌شود و لایه محافظ از روی لثه‌های شما برداشته می‌شود.

عوارض سفید کردن دندان با لیزر

بلیچینگ دندان با لیزر یک روش ایمن و موثر است. با این حال، می‌تواند عوارض جانبی جزئی و کوتاه مدتی ایجاد کند، از جمله این موارد می‌توان به حساسیت دندان در طول روزهای پس از بلیچینگ اشاره کرد. همچنین ممکن است کمی حس ناخوشایند و ناراحتی موقتی در دندان‌های خود احساس نمایید. یکی دیگر از عوارضی که احتمال دارد بروز کند این است که ممکن است لثه‌های شما کمی تحریک پذیر شوند. توجه و عمل به توصیه‌های دندانپزشک پس از بلیچینگ این عوارض را به حداقل خواهد رساند.

این عوارض جانبی به ندرت شدت می‌یابد، اما در برخی افراد ممکن است این عوارضدر حالت حاد خود بروز کند. بسیار مهم است که تا چند روز پس از بلیچینگ دندان با لیزر از خوردن و آشامیدن هر چیز بیش از حد گرم یا سرد خودداری نمایید تا از این عوارض جانبی جلوگیری کنید.

عوارض بالقوه

یک خطر جزئی وجود دارد و آن اینکه گرمای تولید شده توسط لیزر به پالپ دندان یا سایر بافت‌ها آسیب برساند. با این حال، مراقبت‌های حرفه ای و تنظیمات لیزر برای جلوگیری از این اتفاق قطعا توسط دندانپزشک شما در نظر گرفته شده است. واکنش‌های آلرژیک با اینکه بسیار نادر هستند، اما ممکن است رخ دهد. پس اگر بدن حساسی دارید، یا دچار ضعف سیستم ایمنی هستید، قبل از بلیچینگ دندان با لیزر این موضوع را با دندانپزشک خود در میان بگذارید.

در صورت پر کردن آمالگام، ممکن است درمان سفید کردن دندان به شما توصیه نشود. ژل سفید‌کننده می‌تواند باعث آزاد شدن جیوه از مواد پر شده شود.

هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد بلیچینگ دندان با لیزر برای زنان باردار ایمن یا ناایمن است. با این حال، بهتر است تا زمان تولد نوزاد از درمان‌های سفید‌کننده دندان خودداری کنید. همچنین بارداری می‌تواند حساسیت دندان را به دلیل فرسایش ناشی از استفراغ مکرر، افزایش دهد. سفید کردن دندان با لیزر در این حالت می‌تواند به دندان آسیب برساند.

مزایا و معایب سفید کردن دندان با لیزر

بلیچینگ دندان با لیزر مانند هر کار دیگر دندانپزشکی مزایا و معایبی دارد. ما در ادامه این مقاله به بررسی این مزایا و معایب خواهیم پرداخت تا بتوانید با آگاهی کامل در مورد بلیچینگ دندان‌های خود تصمیم بگیرید.

مزایای بلیچینگ دندان با لیزر

·        صرفه‌جویی در زمان یکی از اولین مزایای این کار است. زیرا نتایج قابل توجهی در طی یک جلسه بلیچینگ دندان با لیزر بدست خواهید آورد.

·        چون تمام کارها فقط در مطب و توسط دندانپزشک انجام می‌شود، بنابراین بیمار مجبور نیست از هیچ ماده یا تکنیکی در خانه استفاده کند.

·        نتایج سفید کردن سریعتر از نتایج بدست آمده توسط محصولات خانگی است.

·        انجام این روش توسط دندانپزشک خطر عوارضی مانند سوختگی بافت نرم یا آسیب به اعصاب داخل دندان را کاهش می‌دهد.

معایب بلیچینگ دندان با لیزر

·        بلیچینگ دندان با لیزر معمولا گران‌ترین نوع در بین تمام کارهای مربوط به سفید کردن دندان است.

·        مانند سایر روش‌های سفید کردن دندان‌ها، نتایج برای همیشه ماندگار نیستند. افرادی‌که قهوه، چای، یا شراب قرمز می‌نوشند یا از تنباکو استفاده می‌کنند، زودتر از سایرین نیازمند تمدید جلسه بلیچینگ خود هستند.

·        هیچ تضمینی برای نتایج بلیچینگ دندان با لیزر وجود ندارد. ممکن است نتایج بهتری نسبت به سایر روش‌های سفید‌کننده داشته باشد، اما برخی افراد لکه‌های عمیقی دارند که به راحتی سفید نمی‌شوند.

سفید کردن دندان با لیزر یا اشعه فرابنفش UV-A & UV-B

برای اکثر محصولات سفید‌کننده دندان در مطب دندانپزشکی، بجای لیزر از اشعه فرابنفش UV-A استفاده می‌شود. ممکن است هر دو تکنیک اشعه فرابنفش UV-A و لیزر ظاهرا مراحل مشابهی داشته باشند، اما عملکرد متفاوتی دارند. در تکنیک‌های سفید کردن با استفاده از اشعه فرابنفش UV-A، اشعه فرابنفش UV-A ژل سفید‌کننده را فعال می‌کند. این روش شامل محصولاتی می‌شود که می‌توانید در خانه نیز از آن‌ها استفاده کنید.

در مورد بلیچینگ دندان با لیزر نیز همین امر صادق است، اما نور بسیار باریکتر است و گرمای بیشتری تولید می‌کند. از آنجایی‌که می‌توان در یک جلسه کوتاه کلیه دندان‌ها را با هم سفید کرد، نتیجه آن از اشعه فرابنفش UV-A سریعتر است. بلیچینگ دندان با لیزر شامل استفاده از ژل سفید‌کننده غلیظ و لیزر برای گرم کردن آن است. لیزر، مواد شیمیایی موجود در ژل را فعال کرده و به سرعت دندان‌های شما را سفید می‌کند.

جایگزین‌ های لیزر برای سفید کردن دندان‌ ها

اگر نمی‌خواهید روی بلیچینگ دندان با لیزر سرمایه‌گذاری کنید، راه‌حل‌های خانگی ارزان‌تری نیز وجود دارد با این تفاوت که هم زمان‌بر هستند و هم نتیجه نهایی شبیه به بلیچینگ نخواهد شد. سایر روش‌های رایج سفید کردن دندان عبارتند از کیت‌های سفید‌کننده دندان LED، نوارهای سفید کننده، خمیر دندان و دهانشویه سفید کننده، محصولات طبیعی سفید‌کننده دندان، ژل‌های سفید‌کننده دندان و قلم سفید کننده، که هر کدام شیوه خاص استفاده خود را دارند و باید در مورد هریک تحقیقات لازم را قبل از استفاده انجام دهید.

درمان‌های سفید‌کننده دندان در خانه می‌توانند راحت‌تر از درمان‌های سفید‌کننده با لیزر باشند. اکثر برندهای معتبر سفید‌کننده دندان در خانه به صورت آنلاین در دسترس هستند و به شما این امکان را می‌دهند که بدون‌ترک خانه، آنها را سفارش داده و استفاده کنید. اما درمان‌های سفیدکننده دندان در خانه را باید چندین مرتبه استفاده نمایید تا بتوانید نتایج را ببینید. هنگامی‌که آن را با بلیچینگ دندان با لیزر مقایسه می‌کنید، که می‌تواند نتایج قابل مشاهده ای را پس از یک جلسه به شما بدهد، متوجه خواهید شد که روش خانگی می‌تواند یک نقطه ضعف باشد.

بلیچینگ دندان با لیزر فقط باید توسط دندانپزشک انجام شود، زیرا میزان غلظت مناسب مواد سفید‌کننده بسیار حساس است. این ژل اگر با غلظت زیاد روی دندان‌ها قرار گیرد می‌تواند باعث سوختگی شیمیایی در بافت‌های نرم دهان شود، بنابراین نظارت دندانپزشک الزامی است.

۵ نکته که باید در مورد بلیچینگ دندان با لیزر بدانید

هنگامی‌که قصد سفید کردن دندان با لیزر را دارید، باید به نکات و مسائلی در قبل و بعد از بلیچینگ توجه نمایید. در ادامه به طور دقیق به این موارد مهم خواهیم پرداخت.

لبخندی زیبا توسط بلیچینگ دندان با لیزر

سفید کردن دندان‌های خود با استفاده از روش‌های بلیچینگ دندان با لیزر یک راه عالی برای به دست آوردن فوری لبخندی درخشان‌تر و جذاب‌تر است. اگر به دلیل تغییر رنگ دندان‌هایتان نمی‌توانید به راحتی لبخند بزنید، بلیچینگ دندان با لیزر می‌تواند اعتماد به نفس شما را بازگرداند و لبخندی را به شما هدیه دهد که از نشان دادن آن خوشحال باشید.

تغییر رنگ دندان یک مشکل رایج است که اغلب به دلیل گذر زمان، افزایش سن و مصرف موادی است که دندان‌های شما را لکه دار می‌کند. با این حال، به جای تحمل دندان‌های بد رنگ و کدر، ممکن است بخواهید سفید کردن دندان‌های خود را با لیزر تجربه کنید. سفید کردن دندان با لیزر تضمین می‌کند که لبخندی روشن و سفید داشته باشید.

لیزر سریعترین و موثرترین روش سفید کردن دندان

سفید کردن دندان با لیزر به شما این امکان را می‌دهد که فورا رنگ دندان‌های خود را تغییر داده و بهبود دهید. این نوع درمان به طور کلی رنگ دندان را با چندین درجه بهبود می‌بخشد، اگرچه نتایج درمان متفاوت است. رنگ سفید جدید دندان‌های شما ممکن است تا دو سال دوام بیاورد.

سفید کردن دندان با لیزر بسیار ایمن است

از آنجایی‌که سفید کردن دندان با لیزر یک درمان غیر تهاجمی است و شامل جراحی نمی‌شود، برای همه بسیار ایمن است. هنگامی‌که سفید کردن دندان توسط دندانپزشک انجام می‌شود، به دندان‌های شما آسیب نمی‌رساند. اگر مواد شیمیایی سفید کننده موجود در کیت سفید‌کننده خانگی شما با لثه‌ها یا سایر بافت‌های نرم دهان شما تماس پیدا کند، خطر سوختگی شیمیایی جزئی وجود دارد.

 https://drshamsdentist.com/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

همه اینها به این معنی است که هنگام سفید کردن دندان با کیت‌های سفید کننده در خانه باید بسیار مراقب باشید و بهتر است زنان باردار و مادران تازه زایمان کرده، از سفید کردن دندان‌های خود اجتناب کنند، زیرا مواد شیمیایی سفیدکننده می‌توانند بر جنین تأثیر بگذارند یا وارد شیر مادر شوند.



:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 39
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : شنبه 16 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

شرکت تجاری ممکن است برای مدت محدود یا نامحدود تشکیل شده باشد .پلمپ دفاتر  در هیچ ماده ای از قانون تجارت درباره مدت شرکت نکته ای بیان نشده است در حالی که مدت شرکت تجاری لازم است معین گردد.
معمولاَ شرکا به هنگام تشکیل شدن شرکت ، مدت آن را نامحدود قید می نمایند. با این حال شرکاء در صورت تمایل مجازند در حین تاسیس شرکت ، آن را برای مدت معین تاسیس نمایند. مدت شرکت در صورتیکه محدود باشد باید قید گردد که مثلاَ برای ده سال است والا قید خواهد شد که برای مدت نامحدود از تاریخ ثبت.
چنانچه شرکاء ، شرکت را برای مدتی محدود و معین مثلاَ 5 سال تاسیس  نمایند، با انقضاء این مدت ، شرکت خود به خود منحل می گردد . این قاعده کاملاَ منطقی است ، چرا که شرکا با تعیین مدت برای شرکت، از قبل چنین توافق کرده اند که هرگاه مدت شرکت به پایان برسد، منحل شود.
شرکا در صورت تمایل به ادامه حیات شرکت می توانند مطابق قوانین و مقررات آن شرکت مدت شرکت را تمدید کنند مگر این که تمدید مجدد آن در اساسنامه منع شده باشد. هر گونه تغییر در مواد اساسنامه شرکت منحصراَ در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده است . لذا مجمع می تواند در امور شرکت و از جمله  تغییر در مقررات اساسنامه شرکت نظیر تغییر مدت شرکت ( اعم از تمدید، تقلیل و خاتمه ) تصمیماتی را اتخاذ نماید.
هر نوع تغییرات اساسی در امور شرکت و از جمله هر گونه تغییر در مقررات اساسنامه شرکت ، در صلاحیت این مجمع می باشد.
البته مجمع حق افزایش تعهدات صاحبان سهام را با هیچ اکثریتی ندارد زیرا از نظر حقوقی اگر چه تعهد به نفع شخص ثالث جایز است ولی توافق و تراضی به ضرر دیگران ( افزودن تعهدات آنان بدون رضایتشان ) جایز نیست. ولی مجمع عمومی فوق العاده می تواند به اتفاق آرای کلیه شرکای شرکت به تعهدات آنان بیفزاید . ( مثلاَ سرمایه شرکت را افزایش دهد ).
همچنین اتخاذ تصمیم برخلاف مقررات قانونی ( به طور کلی ) و برخلاف مقررات تجاری ( به طور خاص) ممنوع است . زیرا توافق اشخاص برخلاف مقررات قانونی اعتبار ندارد.

  • مدارک مورد نیاز جهت ثبت تغییرات مدت شرکت

- ارائه اصل صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده با امضاء هیات رئیسه ذیل مجمع
÷- ارائه لیست حاضرین در مجمع در جهت رعایت ماده 99 لایحه اصلاحی قانون تجارت به امضاء کلیه سهامداران
- ارائه برگ نمایندگی ، نمایندگان اشخاص حقوقی در صورتیکه سهامداران شرکت اشخاص حقوقی می باشند. ( رعایت ماده 2 لایحه اصلاحی قانون تجارت )
- در صورت لزوم ارائه مجوز از مراجع ذیصلاح

https://danasabt.ir/


- چنانچه مجمع مذکور با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده باشد ارائه اصل آگهی دعوت ( ماده 97 لایحه اصلاحی قانون تجارت )
- چنانچه مجمع مذکور دو نوبتی می باشد ارائه صورتجلسه منفی نوبت اول و اصل آگهی دعوت نوبت اول و دوم



:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : شنبه 16 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

رفراکتومتر (Refractometer) یک دستگاه اندازه‌گیری است که برای اندازه‌گیری شاخص شکستندگی یا همان اندیس شکست نور در یک ماده استفاده می‌شود. هود لامینار این دستگاه اصولاً برای تعیین درصد کنسانتره یا شکر محلول در آب استفاده می‌شود و در بسیاری از صنایع مانند علوم غذایی، شیمی، برق، پزشکی، کشاورزی و صنایع نفت و گاز به کار می‌رود.

رفراکتومتر چیست؟

رفراکتومتر (refractometer) از دو کلمه (Refract (o به معنی شکستن و meter به معنی سنجش تشکیل شده است و به معنی شکست سنج است. رفراکتومتر نوعی دستگاه برای تشخیص خلوص و شناسایی مواد در آزمایشگاه می‌باشد و به عملی که انجام می‌دهد رفراکتومتری گفته می‌شود؛ رفراکتومتری در واقع ضریب شکست مایعات و گازها و جامدات می‌باشد.

در مصارف پزشکی و آزمایشگاهی رفراکتومتر برای تشخیص میزان اوره، چربی خون، غلظت مایعات، قند خون و همچنین پروتئین خون مورد استفاده قرار می‌گیرد. مهمترین کاربرد آن تعیین غلظت Urine است. این دستگاه خارج از موراد پزشکی و آزمایشگاهی در موارد صنعتی نیز کاربرد دارد؛ مانند استفاده در حوضچه‌های پرورش آبزیان و همچنین تهیه نمک طعام. در دامپزشکی، از انکسار سنج برای اندازه‌گیری کل پروتئین پلاسما در نمونه‌ی خون و ادرار استفاده می‌شود. در تشخیص‌های دارویی و فارماکولوژی، از این دستگاه برای اندازه‌گیری چگالی ویژه‌ی ادرار انسان استفاده می‌شود.

 

 

طرح کلی رفراکتومتر

رفراکتومتر آزمایشگاهی متشکل از یک منبع نور است که در طول موج مشخص فیلتر شده است. این نور توسط یک عدسی همگرا به سمت سطح مشترک منشور و نمونه هدایت می‌شود. این فرایند منجر به ایجاد دامنه‌ای از زوایه‌های بحرانی شده و برخی از آنها (آنهایی که کمتر از زاویه بحرانی هستند) بطور کامل منعکس می‌شوند. یک سنسور دستگاه بار جفت شده (CCD) شدت نور منعکس شده را به دقت اندازه‌گیری کرده و زاویه بحرانی را که نور شروع به انعکاس کامل می‌کند را تعیین می‌نماید. از آنجا که این زاویه به نسبت ضریب شکست منشور بر نمونه بستگی دارد؛ بنابراین می‌توان ضریب شکست نمونه را با استفاده از ضریب شکست منشور مشخص کرد.

همانطور که شدت نور توسط سنسور CCD اندازه‌گیری می‌شود، مقادیر بدست آمده از آن برای تعیین زاویه بحرانی به کار می‌رود. منحنی نظری “فرنل” بر سیگنال ویدئویی که توسط سنسور CCD ثبت شده است، اعمال می‌شود و امکان تعیین عملی زاویه بحرانی را فراهم می‌سازد. در مقایسه با اندازه‌گیری ساده بوسیله خط سایه، این تکنیک ضریب شکست را بصورت تضمینی و با دقت بسیار بالا محاسبه می‌کند.

 

نحوه کار رفراکتومتر

نحوه کار رفراکتومتر آزمایشگاهی به این صورت است که نور از مایع عبور می‌کند و ضریب شکست آن اندازه‌گیری می‌شود. ضریب شکست به دست آمده برای هر نمونه متفاوت بوده و منحصربفرد می‌باشد. در رفراکتومتر یک خط نور دیده می‌شود که با منشورهای مختلف بدست می‌آید که با عدسی های مختلف برای اپراتور قابل مشاهده می‌باشد.

N ضریب شکست محیط غلیظ، n ضریب شکست (یا همان بریکس) رقیق و i و r به ترتیب زوایای تابش و شکست هستند. در رفراکتومتری زمانی که زاویه تابش 90 یا بحرانی شود اندازه‌گیری می‌شود.

نحوه کار کردن با رفراکتومتر و همچنین خواندن آن می‌توان گفت آسان است و نیاز به تجربه و تخصص زیادی ندارد، یک الی دو قطره از مایعی که در آن ماده حل شده وجود دارد بر روی صفحه شیشه‌ای دستگاه ریخته و درپوش دستگاه را می‌بندیم و جلو نور قرار می‌دهیم. این نور می‌تواند نور خورشید باشد و یا نور مصنوعی محیط. حال عدد بریکس بر روی دستگاه نقش می‌بندد و شما می‌توانید با کمک گرفتن از جدول بریکس این اعداد را تفسیر نمایید. همچنین جدول تصحیح حرارتی نیز می‌تواند کمک بسزایی انجام دهد.

در علم آزمایشگاهی امروزه علاوه بر مواردی که در بالا نام بردیم مواردی مانند شوری و PH آب و ارزش غذایی را نیز با رفراکتومتر می‌توان بدست آورد.

اجزای دستگاه رفراکتومتر

دارای دو منشور انتشار دهنده و شکست‌دهنده می‌باشد. نمونه‌ای قرار مورد ارزیابی قرار بگیرد بیم این دو منشور قرار گرفته و ابتدا نور وارد منشور انتشار دهنده می‌شود و از این طریق به نمونه می‌رسد و سپس به منشور شکست‌دهنده می‌رود. قبل از ریختن هر بار نمونه منشورها کاملاً باید تمیز شوند. در هر دستگاه دو لنز تصویر و دیگری لنز n وجود دارد. ترمومتر که برای تنظیم درجه حرارت و گرما استفاده می‌شود و تنظیم کننده های تصویر که تصاویر را تنظیم کرده و به شما نشان می‌دهند.

نحوه خواندن رفراکتومتر

 

عملکرد رفراکتومتر براساس اصول فیزیکی شکست نور است (قانون اسنل). سرعت نور هنگام ورود به محیط های نوری پر تراکم، کمتر شده و هنگام ورود به محیط های نوری کم تراکم بیشتر می‌شود. تغییر سرعت نور با تغییر جهت آن همراه است؛ بطوریکه در زاویه تابش خاص، نور در محیط دوم منکسر نشده و بطور کامل منعکس می‌گردد. زاویه‌ای که این فرایند در آن رخ می‌دهد بعنوان زاویه بحرانی شناخته شده است و این دستگاه در این زاویه، میزان انکسار را اندازه‌گیری می‌نماید.

 

نمونه مورد اندازه‌گیری در تماس مستقیم با منشور است. بخشی از نور ورودی در زاویه‌های کمتر از زاویه بحرانی بازتاب کل، بوسیله نمونه شکسته می‌شود؛ در حالیکه نور ورودی از زاویه‌های بزرگتر از زاویه بحرانی، بطور کامل انعکاس می‌گردد. سنسور ارایه با رزولوشن بالا، میزان نور منعکس شده را اندازه‌گیری می‌کند.

انواع رفراکتومتر

چهار نوع رفراکتومتر دستی آنالوگ، رفراکتومتر رومیزی، رفراکتومتر دستی دیجیتال و رفراکتومتر آنلاین موجود است. در ادامه به بررسی دقیقِ دو نسل رفراکتومتر خواهیم پرداخت. 

 

نسل قدیم

در این حالت چند قطره از نمونه را بر روی صفحه دستگاه می‌ریزیم. میزان نمونه باید به اندازه باشد و کم و زیاد نشود و سپس لامپ مقابل منشور قرار می‌گیرد. زمانی که دستگاه شروع به کار کرد، می‌توان نوردهی عدسی‌ها را کم یا زیاد نمود. سپس نتایج به صورت آنالوگ ثبت میشد و باید به صورت دستی نوشته میشد!

نسل جدید

در اینجا نیز باید نمونه به اندازه‌ای باشد که منشور را کاملاً بپوشاند و برای تنظیم کانون عدسی تا زمانی که علامت ضربدر واضح شود از پیچ‌های تنظیم استفاده می‌کنیم. سپس با فشردن دکمه READ نتیجه بر روی صفحه دستگاه نمایان می‌شود. در دستگاه‌های جدیدتر دما نیز ثبت می‌شود. دستگاه باید به صورت مداوم تمیز شود. حتی وجود گرد و غبار نیز می‌تواند نتیجه را تغییر دهد. برای پاک‌کردن صفحه‌ها از گوی پنبه‌ای استفاده نمایید تا شیشه‌های آن دچار خش نشود و دوباره با پنبه تمیز و الکل صفحه را شستشو دهید.

نوع رفراکتومترها ممکن است متفاوت باشد، اما دو نوع رایج آن عبارتند از:

https://hakimazma.com/%d9%87%d9%88%d8%af-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/%d9%87%d9%88%d8%af-%d8%b4%db%8c%d9%85%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c/

  1. رفراکتومتر دستی: این نوع رفراکتومترها به صورت دستی استفاده می‌شوند و نیازمند تعداد کمی نمونه مایع هستند. نمونه مایع روی پریزم قرار می‌گیرد و با چشم یا با استفاده از مقیاس‌های مخصوص در دستگاه، شاخص شکست آن اندازه‌گیری می‌شود.

  2. رفراکتومتر دیجیتال: این نوع رفراکتومترها دارای صفحه نمایش دیجیتال هستند که مقادیر اندازه‌گیری شده را به صورت عددی نمایش می‌دهند. برخی از رفراکتومترهای دیجیتال مجهز به امکانات اتصال به کامپیوتر یا سیستم‌های دیگر هستند تا اطلاعات اندازه‌گیری شده را به صورت الکترونیکی ذخیره و تجزیه‌وتحلیل کنند.



:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

عصب کشی چیست و چگونه انجام می شود؟

روت کانال یا عصب کشی یک روش رایج درمان دندانپزشکی است که توسط متخصص اندودنتیست برای نجات دندان طبیعی انجام می شود. کامپوزیت در رشت جراحی کانال ریشه یا عصب کشی به از بین بردن درد دندانی که قبل از مراجعه به دندانپزشک تجربه کرده اید کمک می کند. این درد به دلیل پوسیدگی، عفونت یا ضربه به دندان اتفاق می افتد. هر یک از این مشکلات با عصب کشی قابل درمان است. عصب کشی برای حذف عفونت از پالپ، حفظ دندان و جلوگیری از عفونت مجدد استفاده می شود. این روش به حفظ دندان طبیعی شما کمک می کند، درد را تسکین می دهد و دندان‌های شما را دوباره سالم می کند.

در طول پروسه درمان کانال ریشه دندان، دندانپزشک یک سوراخ کوچک در تاج دندان ایجاد می کند و پالپ عفونی داخل اتاقک پالپ دندان را تمیز می کند. بعد از اینکه دندان تمیز و تمام پوسیدگی‌ها برداشته شد، دندان شما با روکش یا پرکننده مهر و موم می شود.

عصب کشی دندان چقدر طول می کشد؟

به طور معمول، عصب کشی بسته به پیچیدگی آن از نیم ساعت تا یک ساعت و نیم طول می کشد و اکثر بیماران مشکلی برای بازگشت به فعالیت‌های عادی در همان روز را ندارند.

آیا در حین انجام عصب کشی درد خواهید داشت؟

از آنجایی که یک بی حس کننده موضعی در نزدیکی دندان و یک بی حس کننده موضعی به لثه شما تزریق می شود، در طول پروسه نباید دردی احساس کنید. با این حال، عصب کشی می تواند ناراحت کننده باشد. حتی اگر این روش با موفقیت انجام شده باشد باز هم ممکن است سه تا پنج روز پس از جراحی کانال کمی درد احساس کنید. اما این درد کاملا طبیعی است.

چه مقدار درد پس از عصب کشی طبیعی است؟

  • درد یا فشار شدید به مدت ۳-۵ روز
  • کمی التهاب و تورم در داخل یا خارج از دهان 
  • حساسیت به سرما و گرما

درد غیر طبیعی بعد از عصب کشی چگونه است؟

احتمال اینکه عصب کشی درد دندان را تسکین دهد بسیار بیشتر از تداوم درد خواهد بود. تجربه ناراحتی خفیف تا متوسط برای چند روز پس از عصب کشی کاملا طبیعی است. اما هر دردی فراتر از این ممکن است مستلزم وجود مشکل و مراجعه مجدد به دندانپزشک باشد. 

به طور معمول، درد شدیدی که بیش از یک هفته پس از عصب کشی باقی می‌ماند، نشان می‌دهد که عفونت هنوز وجود دارد و عصب کشی نا موفق بوده است. برای از بین بردن درد نیاز به آنتی بیوتیک، عصب کشی مجدد کانال‌ها یا سایر روش‌های دیگر وجود دارد.

در موارد بسیار نادر ممکن است عفونت در استخوان یا کانال ریشه دندان هنوز باقی مانده باشد. این عفونت‌ها ممکن است روزها، هفته‌ها یا حتی سال‌ها پس از عصب کشی خود را نشان دهند.

علائم وجود عفونت در دندان چیست؟

  • دردی مداوم که متوقف نمی شود و با گاز گرفتن بدتر می شود.
  • رنگ دندان تغییر کند. 
  • حساسیت یا تورم لثه ایجاد شود.
  • پاکت آبسه دندان در اطراف دندان مشاهده شود.
  • تیره شدن لثه یا پوسیدگی عمیق
  • بوی بد دهان، به صورت مداوم وجود داشته باشد.
  • دهان طعم بدی بدهد. 
  • تورم در صورت، گردن یا غدد لنفاوی دیده شود. 

علاوه بر عفونت، موارد دیگری نیز می‌توانند باعث درد غیرطبیعی پس از عصب کشی شوند که ممکن است نیاز به درمان بعدی داشته باشد. مواردی مانند عصب کشی ناموفق، ترمیم شکسته یا ورود هوا به نوک ریشه، کنده شدن روکش یا پرکردگی بزرگ روی دندان می توانند باعث ایجاد درد و نیاز به درمان مجدد عصب کشی داشته باشند. 

چه عوارضی پس از عصب کشی ممکن است برای دندان ایجاد شود؟

بعد از عصب کشی ممکن است درد همچنان وجود داشته باشد. اما این درد به دلایل مختلفی ایجاد می شود. در ادامه برخی از این عوامل ایجاد کننده درد را با هم بررسی می کنیم. 

عفونت در استخوان

بعد از اینکه تمام عفونت‌ها و پوسیدگی‌ها از دندان شما پاک شد، هنوز خطر وجود عفونت در استخوان شما وجود دارد. به این دلیل که دهان ما پر از باکتری‌های خوب و بد است و این احتمال وجود دارد که باکتری‌های باقی مانده در اطراف استخوان دندان وجود داشته باشد. این باکتری می تواند خود را به استخوان برساند و بسیار دردناک و ملتهب شود. در حالی که این نوع عفونت می تواند دردناک باشد، اما به راحتی قابل درمان است.

وقتی تمام عصب مرده برداشته شد، سیستم ایمنی بدن شما باید بتواند عفونت را از بین ببرد. در برخی موارد، سیستم ایمنی بدن به کمک نیاز دارد. دندانپزشکان یک نسخه آنتی بیوتیک برای بیمار تجویز می کنند تا با کمک آن عفونت سریعتر درمان شود.

کانال عفونی و آلوده

ممکن است دندان شما حتی پس از عصب کشی عفونی شود. معمولاً به این دلیل که ماده پرکننده کانال نشت می‌کند و به باکتری‌های بزاق شما اجازه می‌دهد تا وارد دندان شوند. هنگامی که باکتری وارد کانال می شود، می تواند در عرض چند روز عفونت ایجاد کند. به همین دلیل، اکثر دندانپزشکان روی دندانی که عصب کشی شده است را با روکش می پوشانند.

کانال مخفی و دور از چشم 

دندان‌های شما با کانال های باریکی که حاوی رگ‌های خونی و رشته‌های عصبی هستند پر شده اند. این کانال ها تغذیه و حس دندان‌های شما را تامین می‌کنند. معمولاً هر دندان یک تا چهار کانال دارد. دندانپزشکان برای عصب کشی، به یک کانال خاص رفته و تمام عفونت و پوسیدگی قدیمی را خارج می کنند و سپس آن را می بندد. اغلب دندانپزشکان برای مشخص کردن محل دقیق انتشار عفونت و اینکه بدانند کجا باید آن را درمان کنند، با اشعه ایکس از دندان عکس می گیرند. اما حتی با وجود همه این اقدامات، هنوز ممکن است کانالی نادیده گرفته شده و درمان نشود زیرا تشخیص برخی از این کانال‌ها سخت تر از سایرین است.

اگر کانالی از دید پنهان شود، عصب داخل دندان به محفظه ای برای باکتری‌ها تبدیل شده و عفونت ایجاد می کند. اگر حتی کمی از عصب باقی بماند، بیماران می‌توانند همچنان درد را تجربه کنند و دندان شما می‌تواند مانند قبل از عصب کشی نسبت به گرما و سرما بسیار حساس باشد.

در این موارد، اگر دندانپزشک تشخیص دهد که کانال از دست افتاده و آن را ندیده است، این پروسه باید مجدد تکرار شود. تکرار مجدد عصب کشی تهاجمی تر است زیرا مشکل عمیق تر از زمانی است که برای اولین بار تشخیص داده شده است.

چه زمانی به عصب کشی نیاز دارید؟

دندان شکسته یا ترک خورده، پوسیدگی عمیق ناشی از یک حفره درمان نشده یا مشکلات ناشی ازپرکردن های قبلی ممکن است باعث شود تا به عصب کشی نیاز پیدا کنید. 

چگونه از شکست پروسه عصب کشی جلوگیری کنیم؟

اگر دندانپزشک با تجربه عصب کشی شما را انجام دهد، کانال ریشه به ندرت باعث ایجاد مشکل می شود. در این شرایط هرگز نیاز به عصب کشی دوم یا درمان دیگر نخواهید داشت. در واقع، عصب کشی دارای میزان موفقیت ۸۶٪ تا ۹۸٪ است.

بعد از انتخاب دندانپزشک با تجربه و بسیار مورد اعتماد برای انجام این روش، مهمترین کاری که می توانید برای جلوگیری از شکست کانال ریشه یا عصب کشی انجام دهید این است که دستورالعمل‌های مراقبت در منزل را دنبال کنید که به جلوگیری از این مشکلات احتمالی کمک می کند.

https://drshamsdentist.com/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%BE%D9%84%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

بعد از عصب کشی طبق دستور دندانپزشک مسواک زده و نخ دندان بکشید. از خوردن غذا های سفت و ترد که باعث آسیب به دندان می شود پرهیز کنید. 

توجه: در مواردی که دندان نیاز به عصب‌کشی دارد، تاخیر در درمان ممکن است به تشدید عفونت و درد طاقت فرسا منجر شود. 



:: بازدید از این مطلب : 216
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

زمان مناسب برای جراحی دندان عقل

تصمیم‌گیری در مورد جراحی یا عدم جراحی دندان عقل عمدتا به این بستگی دارد که آیا این دندان‌ها قبلا مشکلی ایجاد کرده‌اند یا احتمال دارد که در آینده دردسرساز باشند یا خیر. لمینت دندان در رشت در صورتی‌که هریک از موارد فوق در مورد دندان‌های عقل شما صدق کند، بهتر است هرچه سریعتر به دندانپزشک خود مراجعه نموده تا درمان‌های لازم روی شما انجام شود:

  • آیا دندان عقل شما قبلا باعث درد یا آسیب به فک یا دندان‌های مجاور شده است یا خطر این اتفاق افزایش یافته است؟
  • آیا دندان عقل مانع از رشد صحیح دندان‌های دیگر شده است؟
  • آیا احتمال دارد وجود دندان عقل در دهان، برای سایر درمان‌های دندانی ایجاد مشکل کند؟
  • اگر دندان‌های آسیاب بزرگ از دست رفته یا به شدت آسیب دیده باشند، آیا دندان‌های عقل می‌توانند جایگزین آن‌ها شوند؟

دندان عقل گاهی ممکن است باعث بروز مشکلات جدی شود. به همین دلیل معمولا برداشتن دندان عقل یک راه ایمن و مؤثر برای جلوگیری از عود کردن علائم است و اغلب دندانپزشکان این کار را توصیه می‌کنند. بهتر است برای پیشگیری از بروز مشکلاتی که دندان عقل می‌تواند برای شما ایجاد کند، این جراحی در سنین نوجوانی یا جوانی صورت پذیرد. 

مشکلات وجود دندان عقل در دهان

چون دندان عقل در طول نسل‌ها و با تغییر سیستم زندگی نسل بشر و نیز پیشرفت علم و همه‌گیری رعایت بهداشت دهان و دندان، به یک دندان زائد در دهان تبدیل شده است، قاعدتا می‌تواند انواع مشکلات را برای ما ایجاد کند. این دندان‌های کم کاربرد، به دلیل مکان رویش که در انتهایی‌ترین نقظه دهان است، می‌توانند دردسر ساز باشند. از جمله موارد مشکل‌ساز این دندان‌ها را در ادامه تشریح خواهیم کرد.

دندان‌های عقل باعث درد می‌شوند

دندان عقل زمانی‌که از لثه بیرون می‌زند یا بصورت نهفته باقی می‌ماند، می‌تواند باعث ایجاد درد شدید شود. به این معنی که دندان‌های دیگر یا استخوان فک از رویش آن‌ها جلوگیری می‌کنند. دندان عقل نه تنها باعث درد موضعی می‌شود، بلکه می‌تواند باعث درد فک و سردرد نیز بشود.

دهان شما به دلیل وجود دندان عقل متورم شده است

 وقتی دندان عقل شما در حال رویش است، می‌تواند باعث تورم در لثه، فک و گونه شود. این تورم ممکن است خفیف یا شدید باشد. اگر به خاطر دندان عقل خود ورم دارید، وقت آن رسیده است که به جراحی دندان عقل فکر کنید.

لثه‌های شما خون‌ریزی می‌کنند 

دندان‌های عقل شما در حال رویش هستند این منطقی است که وقتی دندان عقل شما در حال رویش و خارج شدن است، لثه شما خون‌ریزی کند. اما، آیا می‌دانستید که وقتی دندان عقل شما در حال شکافتن لثه‌هایتان است، بیشتر در معرض خطر عفونت باکتریایی هستید؟ یکی از نشانه‌های بارز عفونت این است که بوی بد دهان شما حتی بلافاصله پس از مسواک زدن نیز به مشام می‌رسد. اگر به خاطر دندان عقلتان خون‌ریزی لثه دارید و بوی بدی در دهانتان حس می‌کنید که از بین نمی‌رود، احتمالا دچار عفونت لثه شده‌اید و باید به دندانپزشک مراجعه نمایید.

دندان عقل شما باعث فشار بر دندان‌های دیگر می‌شود

دهان ما فقط برای ۲۸ دندان بزرگسال فضا دارد. اجداد ما، که به مراقبت‌های دندانپزشکی مدرن امروزی دسترسی نداشتند، در جوانی و اوایل بزرگسالی اکثر دندان‌های خود را از دست می‌دادند و برای جویدن، گاز گرفتن و خوردن غذا به این دندان‌های اضافی نیاز داشتند. امروزه دندان عقل تا حد زیادی غیرضروری است و به ندرت فضای کافی برای رویش کامل آنها در دهان وجود دارد. این بدان معنی است که وقتی دندان عقل وارد می‌شود، باعث فشار بر دندان‌های دیگر شده و اغلب لبخند شما را ناهماهنگ می‌کند.

دندان عقل شما نهفته است

دندان عقل نهفته، یعنی دندانی که نتواسته از لثه خارج شود و رشد کند. علت این اتفاق می‌تواند مسدود شدن مسیر رشد این دندان توسط استخوان فک یا دندان‌های دیگر باشد. این اتفاق نوع متفاوتی از درد را برای بیمار به همراه دارد و می‌تواند باعث بوجود آمدن کیست، عفونت و حتی تومور شود.

احتمال پوسیدگی دندان عقل

دندان عقل از نظر ساختار و استقامت از سایر دندان‌های شما ضعیف‌تر است. از طرف دیگر به دلیل موقعیت نامناسبش در دهان (انتهایی‌ترین نقطه) دسترسی کامل به این دندان برای مسواک زدن و نخ دندان کشیدن سخت است. پس زودتر و بیشتر از سایر دندان‌ها دچار پوسیدگی می‌شود.

رشد بی از حد دندان عقل

دندان عقل شما احتمال دارد دچار رشد بیش از اندازه معمول شود. در این حالت قطعا به گونه، لثه بالایی و احتمالا استخوان فک بالا آسیب می‌رساند و سریعا باید جراحی دندان عقل صورت پذیرد.

مشکلات حرکتی در فک

دندان عقل شما می‌تواند در حرکت آزادانه فک اختلال ایجاد کند. در این صورت حرکات عقب و جلو فک دچار مشکل می‌شود و شما در صحبت کردن و غذا خوردن به دردسر می‌افتید. در این حالت بلافاصله باید جراحی دندان عقل انجام شود.

نیاز به ارتودنسی

اگر دندان‌های دیگر شما به ارتودنسی احتیاج داشته باشند، احتمال دارد که متخصص ارتودنسی شما لازم بداند که برای ایجاد فضای بیشتر در دهان، جراحی دندان عقل برای شما انجام شود.

عوارض جانبی احتمالی جراحی دندان عقل چیست؟

اکثر افراد پس از جراحی دندان عقل در دهان یا گونه‌های خود ورم دارند و نمی‌توانند دهان خود را برای چند ساعت یا حتی چند روز به طور کامل باز کنند. اما عوارض دیگری نیز ممکن است رخ دهد که در زیر آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

عفونت

بسیاری از افراد بلافاصله بعد از جراحی درد دارند، اما مدت زیادی طول نمی‌کشد. توجه داشته باشید که اگر درد بعد از چهار یا پنج روز مجددا برگشت یا بدتر شد و با تورم یا بوی بد دهان همراه شد، احتمال دارد که جای زخم جراحی عفونی شده باشد. 

اگر خون خشک شده‌ای که زخم را می‌بندد خیلی زود جدا شود و زخم بدون محافظت بماند، ممکن است این اتفاق بیافتد. دهانشویه‌ها یا ژل‌های ضدعفونی‌کننده می‌توانند به پیشگیری از این نوع عوارض کمک کنند و معمولا نیازی به مصرف آنتی بیوتیک نیست.

آسیب به اعصاب و رگ‌های خونی

اعصاب و رگ‌های خونی ممکن است در طول جراحی دندان عقل آسیب ببینند. این اتفاق می‌تواند باعث خون‌ریزی و معمولا بی‌حسی موقتی در زبان یا صورت شود. این نوع آسیب شیوع کمی دارد ولی در افرادی‌که مسن هستند باید جانب احتیاط را در این مورد در نظر داشت. 

در موارد بسیار نادر ممکن است عفونت‌های بسیار جدی رخ دهد. از هر ۱۰۰ نفر ۱ نفر ممکن است در نتیجه جراحی دندان عقل دچار مشکلات دائمی مانند بی‌حسی یا آسیب به دندان‌های مجاور شود. خطر این اتفاق بستگی به میزان گسترده بودن جراحی دارد. به‌طور معمول دندان عقل با بی‌حسی موضعی جراحی می‌شود و بیهوشی عمومی برای روش‌های پیچیده‌تر بکار می‌رود.

خشکی حفره

یکی دیگر از عوارض احتمالی خشکی حفره است. این حالت به علت لخته شدن خون درون حفره خالی دندان رخ می‌دهد. از علائم این عارضه می‌توان به وجود درد از ناحیه گوش تا فک، افزایش درد با حالت ضربانی، حس طعم و بوی بد در دهان اشاره کرد. این حالت بیشتر در افراد سیگاری و زنانی که قرص‌های ضدبارداری مصرف می‌کنند اتفاق می‌افتد.

خون ریزی بیش از حد

خونریزی در ۱۲ ساعت اول بعد از جراحی دندان عقل طبیعی است و می‌تواند تا یک روز نیز ادامه یابد. ۳۰ درصد از بیمارانی که جراحی می‌کنند خونریزی بیش از حد را تجربه می‌کنند. در کل میزان خونریزی بیشتر به عواملی مانند محل و موقعیت دندان عقل در دهان بستگی دارد.

باز شدن سینوس

ابن حالت در جراحی دندان عقل نهفته فک بالا اتفاق می‌افتد. چون دندان‌های عقل فک بالا نزدیک سینوس هستند، ممکن است باعث بوجود آمدن شکاف بین سینوس و حفره دهان شوند. اگر هرچه زودتر دندان عقل نهفته خود را جراحی کنید، می‌توانید از بروز این مشکل جلوگیری نمایید. اما اگر این شکاف بوجود آمده باشد، تنها راه این است که بعد از جراحی، خودبخود بسته شود

مراقبت پس ازجراحی دندان عقل

معمولا دندانپزشک شما توصیه‌های لازم و مناسب خودتان را بعد از جراحی به شما می‌دهد. اما یک سری پیشنهادات و مراقبت‌های کلی وجود دارد که در این قسمت به آن‌ها خواهیم پرداخت:

  • در صورت نیاز و با توصیه متخصص، از داروهای مسکن استفاده کنید.
  • گاز استریلی که روی محل جراحی قرار گرفته است را با فک خود فشار دهید تا زمان خونریزی را کاهش دهید.
  • از شستشوی بیش از حد دهان، مکیدن مایعات یا تف کردن اکیدا خودداری نمایید. زیرا ممکن است باعث شل شدن و کندن لخته خون در محل جراحی و عفونی شدن آن شود.
  • ۲۴ ساعت پس از زمان جراحی، از محلول آب و نمک ولرم استفاده کنید و آن را در دهان خود حرکت ندهید و فقط ثابت نگه دارید.
  • تا چند روز پس از جراحی دندان عقل از غذاهایی که زیاد به جویدن احتیاج ندارند مصرف کنید.
  • از سیگار کشیدن، انجام فعالیت‌های ورزشی و مصرف نوشیدنی‌های الکلی در چندروز پس از جراحی اکیدا خودداری نمایید.
  • تا چند روز پس از جراحی می‌توانید از کیسه یخ بر روی گونه خود استفاده کنید تا تورم کاهش یابد.

https://drshamsdentist.com/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

آیا جایگزینی برای جراحی دندان عقل وجود دارد؟

مصرف مسکن‌های ساده مانند پاراستامول می‌توانند به کنترل دردهای بسیار خفیف دندان عقل کمک کنند. آنتی‌بیوتیک‌ها و شستشو با آب گرم و نمک یا دهانشویه کلرهگزیدین می‌تواند در زمانی‌که ناحیه اطراف دندان عقل عفونی شده است، کمک کننده باشد. برداشتن لثه روی دندان شما توسط دندانپزشک (اپرکولکتومی) نیز ممکن است در موارد خاص، در صورتی که دندان عقل تا حدی روییده باشد، امکان پذیر باشد. اگر ریشه دندان شما نزدیک به عصبی باشد که احساس را به لب پایینی شما می‌رساند، ممکن است فقط تاج دندان شما برداشته شود. البته باید خاطرنشان کنیم که تمامی موارد ذکر شده فقط با صلاحدید و تجویز دندانپزشک صورت می‌پذیرد. 

اما اگر دندانپزشک تشخیص به جراحی داد، اما شما از انجام جراحی خودداری کنید، علائم شما ممکن است بدتر شوند. همچنین خطر ابتلا به یک عفونت جدی و تهدید‌کننده سلامت شما وجود دارد.

حال که با چگونگی جراحی دندان عقل آشنا شدیم بد نیست کمی در مورد ماهیت این دندان اطلاعاتی کسب کنیم.

دندان عقل چیست؟

دندان عقل که به آن دندان مولر سوم نیز می‌گویند، در پشت فک بالا و پایین قرار دارد. این دندان‌ها آخرین دندان‌هایی هستند که در حفره دهان رشد می‌کنند. آن‌ها معمولا بین سنین ۱۷ تا ۲۵ سالگی در دهان ظاهر می‌شوند. با این حال، در برخی افراد، دندان عقل حتی در دهه ۴۰ یا ۵۰ نیز ممکن است رشد کند. 

دندان عقل نهفته

ممکن است دندان عقل در حفره دهان نتواند رشد کند، که این اتفاق عمدتا به دلیل کمبود فضای دهان می‌افتد. عدم رویش دندان عقل دلایل مختلفی مانند کمبود فضا در قوس دندانی، استخوان ضخیم روی دندان عقل یا دندان عقل معکوس دارد. در این حالت به دندان عقل رشد نیافته، دندان عقل نهفته می‌گویند. در بیشتر موارد، دندان عقل نهفته منجر به هیچ مشکلی نمی‌شود. با این حال، برخی از افراد ممکن است از مشکلاتی مانند التهاب لثه، افزایش خطر پوسیدگی دندان (به دلیل دشواری در تمیز کردن) و گسترش عفونت به دندان‌های دیگر رنج ببرند.



:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 64
|
تعداد امتیازدهندگان : 20
|
مجموع امتیاز : 20
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

بشر آزمایشگاهی (beaker) یکی از پر کاربرد ترین ابزار ها در آزمایشگاه ها می‌باشد،خرید کوره ازمایشگاهی بشر ها ظروفی استوانه هایی با کف تخت هستند که اکثر آن ها دهانه گشادی دارند و در بالای آن لبه کوچکی برای کمک به راحت ریختن مایعات تعبیه شده است، بشر ها در نوع های مختلفی تولید می‌شود که هر کدام از آن ها کاربرد های متفاوتی در آزمایشگاه ها دارند.

بشر آزمایشگاهی (beaker) چه کاربرد هایی دارد؟

بشر های آزمایشگاهی کاربرد های گوناگونی در آزمایشگاه ها به خصوص در آزمایشگاه های شیمی دارند، از جمله از این کاربرد ها عبارتند از :

  • گرم کردن محلولات
  • رسوب گیری
  • برداشتن حجم معینی از مایعات و انتقال آن
  • تبخیر کردن محلول ها
  • مخلوط کردن مایعات و محلول ها

ویژگی های بشر آزمایشگاهی

Beakers یا بشر های آزمایشگاهی دارای درجه بندی هستند که همراه با خطی که نشان دهنده حجم آن هست روی جداره آن مشخص می‌شود، البته درجه بندی درج شده بر روی بشر های آزمایشگاهی برای اندازه گیری حجم زیاد دقیق نیست و اگر می‌‌خواهید به صورت دقیق حجم مایع را اندازه گیری کنید پیشنهاد می‌کنیم از استوانه مدرج یا فلاسک حجمی استفاده نمایید.

دومین ویژگی بشر ها تنوع در اندازه آنهاست که از 1 میلی لیتر تا 1000 میلی لیتر در جنس های شیشه ای و پلاستیکی تولید می‌شود.

انواع بشر آزمایشگاهی

  • انواع بشر بر اساس جنس

بشر آزمایشگاهی شیشه ای

اصطلاحا به بشر های شیشه ای بشر مندرج گفته می‌شود که برای برداشتن مایعات و انجام واکنش بدون حرارت کاربرد دارد.  این نوع بشر در آزمایش هایی مانند ph متری، پتانسیومتری و آزمایشاتی که در آن از الکترود استفاده می‌شود، کاربرد دارد.

بشر آزمایشگاهی پیرکس

این نوع بشر ها از شیشه های بروسیلیکاتی ساخته شده اند که برخلاف بشر های شیشه ای مقاومت بالایی در برابر حرارت دارند، بشر پیرکس به جهت مقاومت بالا در برابر حرارت برای گرم کردن و حرارت دادن مایعات استفاده می‌شود و چنانچه نیاز باشد میتوان آن را در کوره های آزمایشگاهی قرار داد.

بشر آزمایشگاهی پلاستیکی

بشر های آزمایشگاهی پلاستیکی مانند بشر های شیشه ای برای انتقال مایعات استفاده می شود که جنس آن ها به دو دسته کلی تقسیمی می‌شوند، پروپسلین ها که مقاومت بالایی در برابر گرما و حرارت دارند و PTF که دارای پایداری شیمیایی و محدوده وسیع دمایی تا 290 درجه سانتیگراد است.

بشر آزمایشگاهی فلزی

بشر های فلزی به صورت کلی به دو دسته کلی فولاد ضد زنگ که مقاومت شیمیایی و گرمایی بالایی دارند و آلومینیومی که به نوع محلولی که در آن ریخته می شود بستگی دارد.

انواع بشر بر اساس شکل

بشر های آزمایشگاه علاوه بر اینکه بر اساس جنس نوع های مختلفی دارد، بر اساس جنس هم به 3 نوع بشر استاندارد، بشر بلند و بشر تخت تقسیم می شوند.

  1. بشر های استاندارد، کوتاه و یا بشر گریفین برای اولین بار توسط فردی به نام جان جزف گریفین (John Joseph Griffin) طراحی و ساخته شد، این نوع بشر ها عموما ارتفاعی به اندازه 1.4 برابر قطر خود دارند و در همه ی آزمایشگاه ها استفاده می‌شود.
  2. بشر های بلند که به آن ها بشر های برزلیوس (Berzelius) گفته می‌شود ارتفاعی دو برابر قطر خود را دارد و اغلب برای تیتراسیون استفاده میگردد.
  3. بشر های تخت یا کریستالایزر وسیله هایی هستند که معمولا برای کریستالیزاسیون و به عنوان وسیله ای برای گرم کردن در حمام داغ نیز استفاده می‌شود.

 

بشر آزمایشگاه با ارلن آزمایشگاهی چه تفاوتی هایی دارند؟

ارلن آزمایشگاهی مانند بشر ها یکی از پر کاربرد ترین شیشه آلات آزمایشگاهی است اما این دو ابزار تفاوت هایی با یک دیگر دارند، ارلن ها از نظر ظاهری دهانه باریک تری نسبت به بشر ها دارد که باعث می‌شود هم بخار کمتری از ارلن خارج شود و می توان دهانه ی آن را به وسیله ی چوب پنبه و یا شیشه آلات مسدود کرد.

استوانه مدرج با بشر آزمایشگاهی چه تفاوت هایی دارد؟

استوانه مدرج به دلیل کم بودن قطر برای هم زدن مایعات مناسب نیست و بیشتر برای تعیین حجم مایع از آن استفاده می‌شود، اما از بشر آزمایشگاهی (استوانه مندرج) می توان برای گرم کردن، مخلوط کردن و حرارت دادن مایعات استفاده کرد.

آموزش طرز کار با بشر آزمایشگاهی

ابتدا برای اینکه مواد چسبنده از روی سطوح بشر پاک بشود باید آن را بشویید، به صورت کلی برای شستن بشر می توانید 3 روش استفاده کنید که عبارتند از :

  • شستشو با آب معمولی
  • کر دادن با آب مقطر
  • کر دادن با محلولی که قصد آزمایش بر روی آن را دارید

بعد از آن که بشر را شستشو دادید باید آن را خشک کنید، برای خشک کردن سطح بیرونی بشر می‌توانید از یک دستمال استفاده کنید و برای خشک کردن سطح داخلی بشر می توانید آن را حرارت بدهید، البته در هنگام حرارت به این نکته باید توجه کنید که بشر را به صورت مستقیم در معرض حرارت قرار ندهید، زیرا باعث ترک برداشتن آن می‌شود، بنابراین بهتر هست از یک توری نسوز و سه پایه استفاده کنید.

قیمت و خرید بشر آزمایشگاهی

همان طور که با انواع بشر و کاربرد ها و تفاوت های آن آشنا شدید، در مورد خرید بشر آزمایشگاهی باید بسیار دقت کنید تا نمونه اصلی آن را از تقلبی تشخیص داد، برای فهمیدن تفاوت های آن می‌توانید به مقاومت دمایی آن ها در برابر حرارت و دماهای بالا توجه کرد.



:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

عوامل موثر بر هزینه ایمپلنت دندان

اکثر کارهای دندانپزشکی به عوامل گوناگونی بستگی دارند‌ که هر کدام می‌تواند باعث افزایش هزینه نهایی شود.متخصص لمینت دندان رشت  ایمپلنت دندانی نیز به همین‌گونه است. متخصص ایمپلنت تنها پس از معاینه دقیق و کلی دهان و دندان شما و بررسی مشکلاتی‌که قبل از انجام ایمپلنت باید مرتفع شوند، می‌تواند هزینه ایمپلنت دندان را به شما اعلام کند. پس قبل از مراجعه به دندانپزشک به دنبال هزینه قطعی نباشید. در ادامه به بررسی عوامل موثر بر هزینه ایمپلنت دندان خواهیم پرداخت.

تعداد ایمپلنت‌ها

بسته به اینکه یک دندان یا بیشتر نیاز به تعویض داشته باشد هزینه ایمپلنت دندان تغییر می‌کند. این موضوع پیکربندی دهان و سلامت دندان‌ها و لثه‌ها بستگی دارد. گاهی ممکن است به طور همزمان یا در زمان‌های مختلف نیاز به ایمپلنت کردن بیش از یک دندان باشد.

محل قرارگیری دندان

فرم چینش دندان‌ها در افراد مختلف با هم تفاوت دارد. به دلیل همین تنوع، گاهی اوقات لازم است‌که تنظیمات جزئی برای رسیدن به نتیجه ایده‌آل صورت پذیرد.  یکی از مهم‌ترین نکات زاویه دندان‌های جلویی است. زیرا باید با خط فک فرد، مطابقت داشته باشد تا بتوان یک لبخند بی‌نقص و زیبا داشت. 

البته برخی از دندان‌ها نیاز به کارهای پیشرفته‌تری دارند‌که می‌تواند بر هزینه ایمپلنت دندان تأثیر بگذارد. در موارد خاص با تحلیل وسیع استخوان، ایمپلنت‌های طولانی‌تری‌که تهاجمی‌تر هستند باید در استخوان زایگوما درست در زیر چشم قرار داده شوند.

تراکم استخوان

برای کاشت موفق ایمپلنت، باید استخوان کافی برای محکم کردن آن وجود داشته باشد. این بدان معنی نیست‌که اگر تراکم استخوان بیمار پایین باشد، دیگر نتواند از ایمپلنت برای پر کردن جای خالی دندان خود استفاده کند. بلکه برای اطمینان از نتیجه موفقیت‌آمیز، باید کارهای مقدماتی بیشتری بر روی فک انجام داد. از جمله این راهکارها می‌توان به پیوندهای اولیه استخوان یا تقویت سینوس برای آماده‌سازی دهان برای دریافت دندان جایگزین استفاده می‌شود. قطعا تمامی این گزینه‌ها بر هزینه ایمپلنت دندان می‌افزایند.

نیاز به کشیدن دندان 

اگر دندانی‌که نیاز به جایگزین داشته باشد اما هنوز در جای خود باقی باشد، لازم است ابتدا این دندان کشیده شود‌که همین امر باعث افزایش هزینه ایمپلنت دندان نهایی خواهد شد.

سلامت کلی دهان و دندان 

بیمارانی‌که از بیماری لثه رنج می‌برند یا سایر مشکلات مربوط به سلامت دهان و دندان دارند، برای داشتن نتیجه ایده‌آل بهتر است قبل از اقدام به ایمپلنت، اقدام به درمان‌های اولیه نمایند.

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر هزینه ایمپلنت دندان متریال استفاده شده است‌که به دلیل اهمیت زیاد، بطور جداگانه درباره آن صحبت می‌کنیم.

انواع متریال و تاثیر آن بر هزینه ایمپلنت دندان

اکثر ایمپلنت‌های دندانی با استفاده از تیتانیوم و به طور خاص با آلیاژ تیتانیوم ساخته می‌شوند. این فلز بسیار محکم بوده و در برابر آسیب بسیار مقاوم است. با این حال، مزیت اصلی آن این است که به طور طبیعی در بافت استخوان فک ادغام می‌شود. بافت می‌تواند در اطراف ایمپلنت رشد کند و به قوی‌تر شدن استخوان کمک کند. تا کنون  هیچ موردی گزارش نشده است که ایمپلنت‌های تیتانیومی باعث ایجاد حساسیت در بیماران شوند. با این وجود، افرادی که حساسیت زیادی به فلزات دارند و کسانی‌که به یک یا چند فلز دیگر موجود در آلیاژ تیتانیوم حساسیت دارند، ممکن است ایمپلنت زیرکونیا را ترجیح دهند.

متخصصان آزمایشگاه‌های دندانپزشکی از اکسید زیرکونیوم ترکیب شده با دو نوع فلز هافنیوم و ایتریوم برای تولید ایمپلنت‌های دندانی استفاده می‌کنند. این ماده به عنوان سرامیک طبقه‌بندی می‌شود و از نزدیک رنگ و ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارد. زیرکونیا چندین مزیت نسبت به تیتانیوم دارد. این ماده دارای مقاومت بیشتری در برابر فرآیندهای طبیعی و ترکیبات شیمیایی در بدن است، ترکیباتی که می‌توانند به فلز آسیب برسانند. علاوه بر این، گرما را مانند تیتانیوم جذب و انتقال نمی‌دهد و این مورد می‌تواند باعث شود بیمار احساس راحتی بیشتری داشته باشد.

اما تیتانیوم هم در مقایسه با زیرکونیوم یک مزیت خاص دارد. پایه‌های تیتانیومی ایمپلنت معمولا ساختارهای دو تکه‌ای هستند که یک قطعه کاملا در استخوان فک قرار می‌گیرد و دیگری از لثه بیرون زده است. این حالت باعث می‌شود که قطعه بالایی به طور دقیق تنظیم شود. ایمپلنت‌های یک تکه زیرکونیا این نوع انعطاف‌پذیری را ندارند.

ایمپلنت دندان چیست و چه اقداماتی قبل از گذاشتن دندان باید صورت بگیرد؟

ایمپلنت دندان در اصل یک ریشه مصنوعی دندان است که در فک قرار می‌گیرد تا دندان مصنوعی یا پل را نگه دارد. با این وجود هنگامی‌که اکثر مردم از اصطلاح ایمپلنت دندان استفاده می‌کنند، منظورشان ترکیب ریشه مصنوعی دندان و خود دندان مصنوعی است. ایمپلنت‌ها بر خلاف دندان‌های مصنوعی که متحرک هستند، باید با عمل جراحی در استخوان فک شما قرار بگیرند. جلسه اولیه معاینه و مشاوره بسیار اهمیت دارد. در آن جلسه شما باید مواردی را به اطلاع دندانپزشک خود برسانید.

  • لیستی از داروها و مکمل‌هایی که مصرف می‌کنید را باید به دندانپزشک خود بدهید. دندانپزشک شما تصمیم می‌گیرد که آیا نیاز به قطع مصرف برخی داروها قبل از انجام عمل ایمپلنت دارید یا خیر.
  • برای معاینه و آزمایش خون به پزشک مراجعه کنید تا مطمئن شوید که هیچ شرایطی مانع جراحی ایمپلنت شما نمی‌شود.
  • با دندانپزشک خود در مورد داروهای آرام بخش صحبت کنید. اکثر جراحان داروهای آرام بخش تجویز می‌کنند که به شما در حین جراحی ایمپلنت دندان کمک می‌کند تا آرامش داشته باشید.
  • اگر می‌خواهید از داروهای آرامبخش استفاده کنید، از یک دوست قابل اعتماد یا یکی از اعضای خانواده بخواهید که شما را بعد از عمل به خانه برساند.

در حین جراحی ایمپلنت دندان چه اتفاقی می افتد؟

بهترین راه برای درک بهتر این روش و کاهش استرس و علت هزینه ایمپلنت دندان این است که بدانید در حین عمل چه کارهایی روی دندان‌های شما انجام می‌شود. در طول جراحی ایمپلنت دندان، جراح باید مراحل زیر را انجام دهد:

  • ابتدا جراح با بی‌حسی موضعی نسبتا وسیعی شما را برای شروع جراحی آماده می‌کند.
  • پس از بی‌حسی کامل، جراح یک برش در لثه‌های شما ایجاد می‌کند. با این کار استخوان زیرین در معرض دید قرار می‌گیرد تا جراح بتواند ایمپلنت را در آن قرار دهد.
  • جراح از یک سری ابزار تخصصی برای ایجاد شکاف در استخوان فک استفاده می‌کند. این‌کار تا زمانی‌که فضای لازم برای قرار گرفتن ایمپلنت فراهم شود ادامه می‌یابد.
  • در مرحله بعد، جراح شما ایمپلنت دندانی را با دقت در فک شما قرار می‌دهد.
  • در نهایت، جراح لثه‌های شما را به حالت اولیه برمی‌گرداند و محل برش را با بخیه می‌بندد.

مراقبت های بعد از کاشت ایمپلنت دندان 

جراح شما لیست دقیقی از دستورالعمل‌های بعد از عمل را به شما می‌دهد تا بر دوام آن افزوده و از اضافه شدن هزینه ایمپلنت دندان جلوگیری کند. همچنین برای پیشگیری از عفونت، آنتی بیوتیک تجویز می‌کنند. چندین کار وجود دارد که می‌توانید برای کاهش درد و ناراحتی پس از کاشت ایمپلنت انجام دهید:

  • تمام داروها را دقیقا مطابق با تجویز پزشک خود مصرف کنید.
  • حداقل به مدت ۷۲ ساعت از ورزش یا بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید. بالا رفتن ضربان قلب می‌تواند منجر به افزایش درد و تورم شود.
  • با سمت دیگر دهان خود بجوید. اگر در دو طرف دهان ایمپلنت قرار داده‌اید، برای چند روز غذاهای نرم بخورید و سپس بسته به میزان راحتی خود، غذاهای دیگر را اضافه کنید.
  • هر روز مسواک بزنید و نخ دندان بکشید.
  • محل ایمپلنت را طبق دستور جراح خود تمیز کنید.

مزایای ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان بهترین گزینه برای داشتن دندان‌های طبیعی و سالم است. موارد زیر برخی از مزایای ایمپلنت را نشان می‌دهد.

ایمپلنت‌ها گزینه جایگزین دائمی دندان طبیعی هستند

ایمپلنت‌های دندانی فوق‌العاده طبیعی و بادوام هستند. با رعایت بهداشت مناسب و بازدیدهای منظم دندانپزشکی، این پتانسیل را دارد که مادام‌العمر دوام داشته باشد.

ایمپلنت‌ها از تحلیل استخوان جلوگیری می‌کنند

ریشه‌های طبیعی دندان نه تنها دندان‌ها را در جای خود نگه می‌دارد، بلکه استخوان فک را نیز تقویت می‌کند. ایمپلنت تنها جایگزین دندان است که همان عملکرد ریشه دندان را دارد، استخوان را تحریک می‌کند و از تحلیل استخوان در آن ناحیه جلوگیری می‌کند.

ایمپلنت‌ها به دندان‌های مجاور متکی نیستند: برخی از ترمیم‌ها، مانند پروتزهای جزئی یا بریج‌های دندانی، برای قرار گرفتن، به دندان‌های مجاور تکیه می‌کنند یا نیاز به تغییر شکل دندان‌های طبیعی شما دارند. ایمپلنت‌ها مستقیما در استخوان فک قرار می‌گیرند، بنابراین هرگز به دندان‌های اطراف فشار نمی آورند.

ایمپلنت‌ها سلامت دهان و دندان شما را افزایش می‌دهند

وجود داشتن فضای خالی در لبخند شما یک نگرانی جدی است. دندان‌های مجاور ممکن است به سمت فضای خالی جابه‌جا شوند و به‌طور دائم بر هم‌ترازی دندان‌های شما تأثیر بگذارند. علاوه بر این، از دست دادن یک دندان می‌تواند عدم تعادل در دهان را ایجاد کند که خطر بیماری پریودنتال (لثه) و مشکلات TMJ را افزایش می‌دهد. قرار دادن ایمپلنت دندان باعث حفظ فضا و محافظت از لبخند شما می‌شود.

ایمپلنت دندان اعتماد به نفس شما را افزایش می‌دهد

از دست دادن یک یا چند دندان می‌تواند برای بیماران در هر سنی باعث اضطراب شود. جایگزینی یک یا چند دندان از دست رفته با ایمپلنت دندان، لبخندی یکپارچه و با اعتماد به نفس ایجاد می‌کند.

ایمپلنت دندان کیفیت زندگی شما را افزایش می‌دهد

با ایمپلنت، می‌توانید با این اطمینان صحبت کنید زیرا این ترمیم‌ها مانند پروتزهای متحرک نمی‌لغزند یا جابه‌جا نمی‌شوند. همچنین می‌توانید بدون محدودیت از غذاهای مورد علاقه خود لذت ببرید.

ایمپلنت‌های دندانی به حداقل نگهداری نیاز دارند

ایمپلنت‌های شما به محض قرار گرفتن در دهان، به اندازه دندان‌های طبیعی به مراقبت نیاز دارند. تنها کاری که برای حفظ شکل آنها باید انجام دهید این است که مرتبا مسواک بزنید، نخ دندان بکشید و معاینات معمول دندانپزشکی خود را انجام دهید.

انواع ایمپلنت دندان

پنج نوع مختلف ایمپلنت دندانی وجود دارد که در این قسمت شرح داده می‌شوند:

ایمپلنت Endosteal:

ایمپلنت Endosteal درون استخوان قرار می‌گیرد و رایج‌ترین ایمپلنت مورد استفاده است. پایه کوچک تیتانیوم این پیچ، در استخوان فک قرار می‌گیرد تا بتواند دندان جایگزین را نگه دارد.

ایمپلنت Subperiosteal:

نقطه مقابل ایمپلنت Endosteal، ایمپلنت‌های Subperiosteal هستند که روی استخوان قرار می‌گیرند. این ایمپلنت زمانی انتخاب می‌شود که استخوان کافی برای نگه داشتن ایمپلنت وجود نداشته باشد. آنها بر روی یا بالای استخوان فک قرار می‌گیرند تا دندان جایگزین را نگه دارند.

ایمپلنت All-on-4:

ایمپلنت‌های دندانی All-on-4 اغلب یک گزینه مناسب برای افرادی هستند که می‌خواهند از دندان مصنوعی اجتناب کنند. یک پیچ کوچک تیتانیومی در فک شما قرار می‌گیرد که جایگزین ریشه دندان از دست رفته می‌شود. آنها با عنوان All-on-4 شناخته می‌شوند زیرا از ۴ ایمپلنت در هر فک استفاده می‌شود.

ایمپلنت Overdentures

ایمپلنت Overdentures جایگزینی عالی برای پروتزهای سنتی است. Overdentures در بالای ایمپلنت‌ها قرار می‌گیرد و در مقایسه با پروتزهای سنتی استحکام بیشتری دارد. مزایای Overdentures اغلب در زمان جویدن غذاها، بهبود گفتار، به حداقل رساندن درد، عدم استفاده زیاد از چسب دندان مصنوعی خود را نشان می‌دهد.

https://drshamsdentist.com/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

بریج بر پایه ایمپلنت

هنگامی‌که یک یا چند دندان از دست رفته باشد، اگر استخوان فک کافی برای حمایت از ایمپلنت ندارید، یا اگر عصب در نزدیکی این دندان‌ها باشد، بریج بر پایه ایمپلنت گزینه خوبی هستند. نکته مثبت این گزینه این است که این ایمپلنت دندانی می‌تواند فشار وارده بر ایمپلنت که ناشی از دندان قروچه است را کاهش دهد.



:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : جمعه 8 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

گرافیک در معنای لغت به معنی ترسیم و نگارش است. پلمپ دفاتر به بیانی دیگر، گرافیک یا طراحی گرافیک به کارگیری تکنیک های مختلف خلق آثار دو بعدی بر روی سطوح مختلف نظیر کاغذ، دیوار ، بوم ، فلز ، چوب ، پارچه ، پلاستیک ، نمایشگر رایانه ، سنگ و ... است که در جهت رساندن پیامی خاص به بیننده انجام بپذیرد. از جمله این تکنیک ها می توان به عکاسی، نقاشی و روش های مختلف چاپ اشاره کرد.
جهت ورود به این دنیای کسب و کار، اولین قدمی که می بایست بردارید ثبت شرکت است. با ثبت شرکت طراحی گرافیک می توانید فعالیت خود را به طور رسمی و قانونی آغاز کنید.
این شرکت را می توان در قالب سهامی خاص و یا بامسئولیت محدود به ثبت رساند. در ذیل، به بررسی ثبت شرکت طراحی گرافیک می پردازیم.
یادآوری می گردد که :
1- کلیه ی اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از ایرانی و خارجی می توانند در ایران شرکت ثبت نمایند.
2- اشخاص خارجی می توانند بدون شریک ایرانی به صورت مالکیت 100% در ایران شرکت ثبت نمایند.
3- دارا بودن سوء پیشینه اشخاص مانعی جهت ثبت شرکت نیست فقط نمی توانند جزء هیئت مدیره،مدیر عامل و یا بازرسین شرکت باشند.
4- حداقل سن برای ثبت شرکت 18 سال است
5- حداقل تعداد سهامداران برای ثبت شرکت 2 نفر و در شرکت های سهامی خاص 3 نفر است.

  • مدارک لازم جهت ثبت شرکت  طراحی گرافیک سهامی خاص

1-  اساسنامه شرکت سهامی خاص که باید به امضای سهامداران رسیده باشد. ( دو جلد )
2- اظهارنامه مشعر بر تعهد کلیه سهام و گواهینامه بانکی حاکی از تادیه قسمت نقدی آن که نباید کم تر از سی و پنج درصد کل سهام باشد.
3- صورت جلسه مجمع عمومی موسسین که به امضاء سهامداران و بازرسین رسیده باشد.  ( دو نسخه )
4- صورت جلسه هیئت مدیره که به امضاء مدیران منتخب مجمع رسیده باشد. ( دو نسخه )
5- فتوکپی برابر اصل شناسنامه کلیه سهامداران و بازرسین
6- تصویر کارت ملی
7- ذکر روزنامه کثیرالانتشاری که هرگونه آگهی راجع به شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی در آن منتشر خواهد شد.
8- ارائه مجوز در صورت نیاز بنا به اعلام کارشناس اداره ثبت شرکت ها
نکته : فرم اظهارنامه ، اساسنامه ، صورتجلسه  در اداره ثبت شرکت ها موجود است.

  • مدارک لازم جهت ثبت شرکت طراحی گرافیک با مسئولیت محدود

1- شرکت نامه و تکمیل آن و امضا ذیل شرکت نامه توسط کلیه سهامداران ( 2 برگ )
2- تقاضانامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل آن و امضا ذیل تقاضانامه توسط کلیه سهامداران ( 2 برگ )
3- اساسنامه ی تکمیل شده و امضا ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران ( دو جلد )
4- دو نسخه صورتجلسه ی مجمع عمومی موسس که به امضا سهامداران و بازرسین رسیده باشد.
5- دو نسخه صورتجلسه ی هیات مدیره که به امضا سهامداران و بازرسین رسیده باشد.
6- تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه ی شرکا،مدیران و هیات نظار(در مواردی که تعداد شرکا بیش از دوازده  نفر باشد)
7- اصل گواهی عدم سوپیشینه جهت اعضا ی هیات مدیره،مدیر عامل
8- تاییدیه هیئت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار،مبنی بر غیر دولتی بودن آن
9- معرفی نامه نمایندگان، در صورتیکه سهامداران و اعضا هیئت مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند و ارائه تصویر روزنامه رسمی آگهی تاسیس یا آخرین تغییرات آن
10- اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.

https://danasabt.ir/2023/09/04/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%84%d9%88%da%af%d9%88/


11- اصل وکالتنامه ی وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.
لازم به توضیح است اوراق تقاضانامه و شرکتنامه به دلیل بهادار بودن صرفاَ می بایست از محل اداره ثبت شرکت ها تهیه گردند.



:: بازدید از این مطلب : 266
|
امتیاز مطلب : 46
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : جمعه 8 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : noor

گلاوباکس که به آن هود لامینار کلاس 3 نیز گفته میشود، هود شیمیایی برای ایجاد بالاترین سطح مهار و ایمنی هنگام کار با مواد خطرناک طراحی شده است.

طراحی هود های لامینار کلاس 3 به نحوی است که یک محفظه کاملا مهر و موم شده وجود دارد و مواد مورد آزمایش در این فضا قرار میگیرند و اپراتور آزمایشگاه با دستکش های بلندی که در گلاوباکس تعبیه شده است میتواند آزمایشات لازم را انجام دهد.

از گلاوباکس ها برای آزمایشات بسیار خطرناک استفاده میشود.

به همین علت به گونه ای طراحی شده است که اپراتور هیچگونه تماس مستقیمی با آزمایش و مواد ندارد.

گلاوباکس ها به گونه ای طراحی شده اند که از اپراتور، محیط و همچنین مواد در حال آزمایش در سطح بالایی محافظت میکند.

هود لامینار کلاس 3 به عنوان جعبه های دستکش نیز شناخته میشوند، زیرا کار با استفاده از دستکش هایی که تمام دست و بازو را در بر میگیرد انجام میپذیرد.

همچنین مواد و نمونه های درون محفظه از طریق یک صفحه کاملا مهر و موم شده قابل مشاهده هستند.

 

ساخت و طراحی گلاوباکس ها چگونه است ؟

هود های لامینار کلاس 3 یا گلاوباکس ها باید از موادی ساخته شوند که از دوام و مقاومت بالایی در برابر آزمایشات خطرناک برخوردار باشند.

فضای داخلی این دستگاه باید از جنس استیل با گوشه های کروی باشد تا بتواند سهولت در نظافت و ضدعفونی موثر را داشته باشد.

مهندسی و طراحی ارگونومیک برای هود های لامینار کلاس 3 برای اطمینان از ایمنی کاربر و جلوگیری از خستگی اپراتور بسیار مهم است.

به عنوان مثال ، پورت های دستکش باید در زاویه بهینه پیکربندی شوند ، که به افزایش مهارت و دامنه حرکت کاربر کمک می کند.

 

سیستم تصفیه هوای هود لامینار کلاس 3 چگونه است ؟

هوای ورودی پس از گذر از فیلتر هپا وارد محفظه داخلی میشود.

هوای خروجی نیز قبل از خروج از دستگاه گلاوباکس از دو فیلتر HEPA عبور میکند.

در آزمایشگاه های میکروبیولوژیک و زیست پزشکی جریان هوا توسط یک سیستم خروجی در خارج از کابینت حفظ می شود ، که هود را تحت فشار منفی نگه می دارد .

برای کاربردهای خاص ، انواع اضافی فیلتراسیون ممکن است استفاده شود.

به عنوان مثال ، هود های لامینار کلاس III می توانند از یک سیستم تصفیه HEPA / Carbon استفاده کنند که از فیلترهای اضافی HEPA و کربن استفاده می کند.

علاوه بر این ، محفظه هایی که به سیستم های فیلتر هسته ای ، بیولوژیکی و شیمیایی ویژه مجهز شده اند نیز وجود دارد.

 

نگهداری از دستگاه گلاوباکس چگونه است ؟

از نظر مواد شیمیایی نفوذ ناپذیر است .

فولاد ضد زنگ یا استیل را می توان با هر حلال یا پاک کننده ای تمیز کرد.

اما تمیز کردن منظم با حلال های قوی باید به دقت پیش بینی شود.

هنگام تمیز کردن تجهیزات ، باید مراقبت ویژه ای انجام شود تا از خیس شدن فیلترهای HEPA جلوگیری شود.

در صورت خیس شدن ، دستگاه را خاموش کنید تا خشک شود.

هود های لامینار کلاس III آزمایش های ایمن را با نمونه های پر خطر تضمین می کنند.

این هودها برای اطمینان از حداکثر حفاظت از پرسنل و محیط ، از نمونه مورد مطالعه ساخته شده اند.

کاربرد گلاوباکس (Glove Box) چیست؟

موادی در آزمایشگاه ها هستند که به محض قرار گرفتن در معرض هوا و یا آب سریع واکنش نشان می دهند و ممکن است گاز های خطر ناک متصاعد نمایند یا سبب بروز تغییرات شیمیایی خطرناکی شوند.

لذا گلاو باکس به عنوان یکی از ابزار های مهم آزمایشگاهی به محقق یا کاربر آزمایشگاه کمک می کند.

به این شکل که داخل محفظه ی گلاو باکس با گاز های بی اثر مانند نیتروژن و آرگون پر می شود و کاربر با استفاده از دستکش های نصب شده بر روی محفظه بدون هیچ گونه تماس با مواد مورد نظر کار تحقیقاتی خود را انجام می دهد.

 https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%d8%a2%d9%88%d9%86/

مشخصات فنی هود لامینار کلاس 3

  • بدنه از جنس فولاد کربنی یا پوشش الکترواستاتیک یا استیل است.
  • سینی داخل محفظه ی گلاو باکس از جنس استیل و دارای مقاومت بالا در برابر ترکیبات شیمیایی است.
  • مجهز به سوییچ های فشار خودکار جهت تنظیم فشار داخل محفظه
  • مجهز به سیستم کنترل کننده ی هوشمند و اتوماتیک.
  • مجهز به فیلتر هپا
  • مجهز به کنترل دور موتور


:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 دی 1402 | نظرات ()